O dronă „Made in Romania” a impresionat străinii. Ce are special dispozitivul | VIDEO

A apărut pe piaţă cea mai bună dronă din lume, după spusele specialiştilor, DroneX Pro, care conţine o cameră HD construită chiar în interiorul ei şi este făcută în România. O astfel de dronă ar costa în mod normal între 400 şi 900 de dolari, informează simplediscountfinder.com.

17358 afișări
Imaginea articolului O dronă „Made in Romania” a impresionat străinii. Ce are special dispozitivul | VIDEO

O dronă „Made in Romania” a impresionat străinii. Ce are special noul dispozitiv | VIDEO

Spre deosebire de restul dronelor foarte scumpe, acest dispozitiv este de mărimea unui smartphone. Este uşor de folosit şi mult mai ieftin: 99 de dolari.

DroneX Pro este un nou model de dronă, construită în aşa fel încât toată lumea să o poată mânui. Design-ul este făcut de doi ingineri care au descoperit că restul dronelor sunt foarte grele, greu de utilizat şi de transportat.

Noul dispozitiv este uşor de folosit, poate face Livestream şi să înregistreze clipuri video direct pe telefon.

Specialiştii spun că este cea mai uşor de tranportat dronă a lumii, alte beneficii fiind faptul că este uşor de folosit, are cameră HD şi un preţ foarte bun.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici