O femeie a încercat să se întâlnească cu Traian Băsescu, la Vila Lac 1. Ce cadou a vrut să-i dea preşedintelui

O femeie a încercat, joi, la Vila Lac 1, să se întâlnească cu preşedintele Traian Băsescu pentru a-i dărui acestuia o sticlă de whisky, ea susţinând că este o admiratoare a şefului statului.

356 afișări
Imaginea articolului O femeie a încercat să se întâlnească cu Traian Băsescu, la Vila Lac 1. Ce cadou a vrut să-i dea preşedintelui

O femeie a încercat să se întâlnească cu Traian Băsescu, la Vila Lac 1. Ce cadou a vrut să-i dea preşedintelui (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Femeia a venit la Vila Lac 1 în timpul întâlnirii preşedintelui cu parlamentari ai coaliţiei şi a fost lăsată să treacă de poarta vilei de protocol.

Întrebată la ieşire de ziariştii care aşteptau la poarta Vilei Lac 1, dacă a reuşit să se întâlnească cu preşedintele, femeia, care a precizat că se numeşte Andreea Andrei, a răspuns: "Nu, dar nici nu ar fi fost foarte firesc, era un eveniment organizat şi nu am fost invitată".

Ea a spus că vrea să-i ofere şefului statului un cadou şi a arătat presei o sticlă de whisky.

"Din presă am aflat şi eu că domnul preşedinte este mare amator de whisky, şi mie îmi place whisky-ul foarte mult şi m-am gândit să-i ofer acest cadou", a spus femeia.

Ea a dăugat că este o admiratoare a lui Traian Băsescu şi, având în vedere că vineri este ziua şefului statului, se gândeşte să meargă la Cotroceni pentru a-i oferi acest cadou.

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte vineri vârsta de 60 de ani.

Joi, începând cu ora 12.00, el s-a întâlnit cu parlamentari ai coaliţiei, la Vila Lac 1, pentru a sărbători ziua sa de naştere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici