O femeie de 81 de ani va sări cu paraşuta sâmbătă, la spectacolul aviatic de la Tuzla

O femeie în vârstă de 81 de ani, paraşutist, pilot de avion şi planor, va sări cu paraşuta, sâmbătă, în deschiderea spectacolului "Aeromania" de pe aeroportul Tuzla.

155 afișări
Imaginea articolului O femeie de 81 de ani va sări cu paraşuta sâmbătă, la spectacolul aviatic de la Tuzla

O femeie de 81 de ani va sări cu paraşuta sâmbătă, la spectacolul aviatic de la Tuzla (Imagine: Doru Nica/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit organizatorilor spectacolului aerian, Mariana Gheorghe s-a născut în 5 mai 1932, la Râmnicul Sărat, şi şi-a început activitatea de zbor foarte la 19 ani.

În 1951 a devenit paraşutist sportiv, a primit licenţa pentru planor în 1952 şi a devenit pilot sportiv de avion, în 1955.

"La vârsta de 81 de ani, Mariana Gheorghe îşi doreşte să retrăiască fericirea de a zbura şi să fie alături de Regional Air Services şi de piloţii invitaţi la Aeromania 2013", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

De la ora 16.00, pe aeroportul din Tuzla va avea loc un spectacol care va include acrobaţii aviatice şi muzică, prilejuit de împlinirea a 15 ani de activitate a Regional Air Services - proprietara aeroportului.

Spectacolul de aviaţie "Aeromania" a început, sâmbătă dimineaţă, în zona Portului Turistic Mangalia, unde mii de turişti şi localnici au asistat la acrobaţii aeriene executate de piloţi de renume mondial, la salturi cu paraşuta şi la zboruri în formaţie efectuate de aparate Iak 52.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici