O femeie desfigurată cu acid a câştigat versiunea indiană a emisiunii "Vrei să fii milionar?"

O femeie al cărei chip a fost desfigurat după ce un admirator dezamăgit a atacat-o cu acid a câştigat ediţia indiană a emisiunii-concurs "Vrei să fii milionar?", făcută celebră de filmul "Slumdog Millionaire".

271 afișări
Imaginea articolului O femeie desfigurată cu acid a câştigat versiunea indiană a emisiunii "Vrei să fii milionar?"

O femeie desfigurată cu acid a câştigat versiunea indiană a emisiunii "Vrei să fii milionar?"

Sonali Mukherjee, în vârstă de 27 de ani, a spus că va cheltui premiul câştigat, în valoare de 30.000 de lire sterline (36.880 de euro), pe operaţii estetice.

Sonali Mukherjee a suportat deja 22 de astfel de intervenţii chirurgicale. Pentru a le plăti, familia ei a vândut mai multe terenuri.

Atacatorul ei, alături de doi prieteni au pătruns în locuinţa victimei, în localitatea Dhanbad, în anul 2003.

Agresorii au fost condamnaţi la nouă ani de închisoare, însă au fost eliberaţi ulterior pe cauţiune, după recurs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici