O fostă concurentă de la ediţia americană a emisiunii "Burlacul" s-a sinucis. Modelul avea 29 de ani - FOTO

Modelul Gia Allemand, fostă concurentă la ediţia americană a reality-show-ului de televiziune "Burlacul", s-a sinucis la vârsta de 29 de ani.

2146 afișări
Imaginea articolului O fostă concurentă de la ediţia americană a emisiunii "Burlacul" s-a sinucis. Modelul avea 29 de ani - FOTO

Gia Allemand (Imagine: Hepta)

Gia Allemand a fost găsită în stare de inconştienţă în locuinţa sa de către iubitul ei, Ryan Anderson, care a transportat-o imediat la un spital din New Orleans, unde victima a fost conectată imediat la aparatele de întreţinere a funcţiilor vitale, informează contactmusic.com.

Gia Allemand a fost deconectată de la acele aparate, miercuri, după ce medicii au constatat că pacienta suferise "o pierdere critică a funcţiilor cerebrale".

Vedeta TV a fost descoperită de iubitul ei, jucător în NBA, spânzurată în reşedinţa cuplului, atunci când acesta a ajuns acasă, luni. Victima în vârstă de 29 de ani a fost transportată de urgenţă la Spitalul Universitar din New Orleans, unde medicii au plasat-o imediat la aparatele pentru întreţinerea funcţiilor vitale ale organismului. Din păcate, încercările de resuscitare executate de medici timp de două zile nu au dat rezultate, iar Gia Allemand a murit în cursul dimineţii de miercuri.

Familia ei a dat publicităţii un comunicat care a confirmat decesul vedetei, în care se spune că Gia a murit liniştită, în prezenţa membrilor familiei şi a prietenilor apropiaţi.

Gia Allemand a devenit cunoscută în calitate de model pentru brandul Maxim, însă celebritatea a venit odată cu participarea la cel de-al 14-lea sezon al emisiunii "Burlacul" ("The Bachelor") în 2010, în care a reuşit să se califice în finala concursului, pe care a pierdut-o însă în faţa concurentei Vienna Girardi, desemnată câştigătoare de "Burlacul" Jake Pavelka.

Gia a participat la ediţiile următoare ale show-ului şi la două continuări ale acestuia - "The Bachelorette" şi "The Bachelor Pad", continuând să lucreze în acelaşi timp ca model.

Prietenii şi familia sa spun că vedeta de televiziune nu dăduse vreun semn că ar suferi de depresie sau că ar intenţiona să se sinucidă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici