O nouă despărţire la Hollywood: Katie Holmes şi Jamie Foxx şi-ar fi spus „adio!”, după o relaţie de şase ani

Actorii americani Katie Holmes şi Jamie Foxx s-ar fi despărţit în urmă cu câteva luni, după o relaţie de şase ani, pe care nu au confirmat-o oficial niciodată, potrivit mirror.co.uk.

1177 afișări
Imaginea articolului O nouă despărţire la Hollywood: Katie Holmes şi Jamie Foxx şi-ar fi spus „adio!”, după o relaţie de şase ani

Katie Holmes şi Jamie Foxx s-ar fi despărţit, după o relaţie de şase ani

Cei doi actori s-ar fi despărţit în luna mai, la câteva săptămâni după ce s-au afişat împreună la Met Gala de la New York, potrivit unor surse citate de publicaţia britanică The Mirror.

Katie Holmes, în vârstă de 40 de ani, şi Jamie Foxx, în vârstă de 51 de ani, erau împreună din 2013, dar relaţia lor nu a fost oficializată până la apariţia de la Met Gala.

Katie Holmes a devenit cunoscută cu rolul din serialul TV "Dawson's Creek" şi s-a remarcat apoi în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" (2005), dar şi într-o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy. Holmes a divorţat de actorul Tom Cruise în 2012, după şase ani de mariaj, iar actriţa a primit custodia fiicei lor, Suri, în prezent în vârstă de 13 ani.

Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", în care l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în "Dreamgirls", "Regatul" şi musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, "Unpredictable" şi "Intuition". Actorul are doi copii din relaţii anterioare, Corinne, născută în 1994, şi Anelise, născută în 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici