O pisică a născut patru pisoi în sala de briefing a Guvernului

O pisică ce reprezintă o prezenţă obişnuită în sediul Guvernului, fiind hrănită de angajaţii guvernamentali şi ziarişti, a născut, în noaptea de marţi spre miercuri, cu câteva ore înaintea şedinţei săptămânale de guvern, patru pisoi în sala de briefing a Palatului Victoria.

272 afișări
Imaginea articolului O pisică a născut patru pisoi în sala de briefing a Guvernului

O pisică a născut patru pisoi în sala de briefing a Guvernului (Imagine: Catalina Filip/ Arhiva Mediafax Foto)

Personalul administrativ de la Palatul Victoria a descoperit, în dimineaţa zilei de miercuri, pisica şi cei patru pisoi nou-născuţi sub pupitrul de mixaj audio, care reglează microfoanele sălii de briefing unde vorbesc presei primul-ministru şi membrii Cabinetului.

Pisica este o prezenţă obişnuită la centrul de presă al Guvernului, ziariştii şi angajaţii Guvernului fiind cei care o hrănesc atunci când aceasta intră liniştită în Palatul Victoria.

Pentru a pătrunde în sala de briefing a Guvernului, felina utilizează o mică deschidere într-o fereastră a centrului de presă, pe unde tehnicienii televiziunilor îşi trag cablurile de transmisie.

În urmă cu câteva săptămâni, pisica a intrat în sala de briefing chiar în timpul unei conferinţe a primului-ministru, fiind evacuată rapid din încăpere de angajaţii de la Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici