O retrospectivă dedicată creaţiilor lui Jean Paul Gaultier, prezentată la gala Life Ball de la Viena

O retrospectivă dedicată creaţiilor vestimentare realizate de designerul francez Jean Paul Gaultier va fi prezentată la ediţia din 2015 a evenimentului Life Ball, o gală de caritate anti-SIDA ce va avea loc la Viena în luna mai.

104 afișări
Imaginea articolului O retrospectivă dedicată creaţiilor lui Jean Paul Gaultier, prezentată la gala Life Ball de la Viena

O retrospectivă dedicată creaţiilor lui Jean Paul Gaultier, prezentată la gala Life Ball de la Viena (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rochiile şi ţinutele realizate în ultimii 40 de ani de Jean Paul Gaultier, supranumit "copilul teribil al modei franceze", pentru o serie de vedete de prim rang precum Madonna, Beyonce, Kylie Minogue şi Beth Dito, vor fi prezentate la ediţia din acest an a galei Life Ball, informează dailymail.co.uk.

Dovedind că a rămas unul dintre cei mai apreciaţi designeri din industria modei, Jean Paul Gaultier, în vârstă de 62 de ani, îşi va trece astfel numele pe lista creatorilor de modă celebri care şi-au expus creaţiile la ediţiile precedente ale galei, precum John Galliano, Paco Rabanne, Vivienne Westwood şi Julien Macdonald.

Întrucât aurul a fost desemnat tema centrală a galei Life Ball din acest an şi inspirându-se din curentul artistic denumit Secesiunea vieneză, show-ul de modă al creatorului francez promite să fie un spectacol vibrant şi ostentativ, în cadrul căruia vor defila pe podium unele dintre cele mai apreciate modele profesioniste din lume.

În fiecare an, Life Ball se deschide în mod tradiţional cu o prezentare de modă.

La acest eveniment şi-a confirmat participarea şi actriţa sud-africană Charlize Theron, care va fi prezentă la Viena în numele propriei sale organizaţii de caritate, Africa Outreach Project.

Gala Life Ball de la Viena, la care participă numeroase vedete din diverse domenii de activitate, reprezintă cel mai mare eveniment de caritate din Europa dedicat persoanelor infectate cu HIV şi diagnosticate cu SIDA. Evenimentul este organizat de organizaţia non-profit AIDS LIFE, înfiinţată în 1992 de Gery Keszler şi Torgom Petrosian.

Designerul Jean Paul Gaultier a fost extrem de activ în ultimele decenii în lupta contra SIDA, implicându-se în numeroase proiecte de caritate şi a fost recompensat cu Premiul pentru Curaj (Award of Courage) la gala amfAR din 2010.

Ediţia din 2015 a galei Life Ball de la Viena va avea loc pe 16 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici