O tânără, model, este acuzată că a încercat să seducă online un băiat de 13 ani: „Nu îi spune mamei tale!” | FOTO

  • Bethany Edgecombe, de 20 de ani, a încercat să seducă un minor, pe Instagram
  • Tânăra i-a trimis copilului mesaje şi imagini explicite
  • Părinţii băiatului au alertat presa după ce au fost nemulţumiţi de ancheta poliţiei
14356 afișări
Imaginea articolului O tânără, model, este acuzată că a încercat să seducă online un băiat de 13 ani: „Nu  îi spune mamei tale!” | FOTO

O tânără, model, este acuzată că a încercat să seducă online un băiat de 13 ani: „Nu îi spune mamei tale!” | FOTO

Un model este acuzat că i-a făcut avansuri pe internet unui băiat de 13 ani, transmite Nzherald.co.nz.

Bethany Edgecombe, o tânără în vârstă de 20 de ani, i-ar fi trimis copilului mesaje explicite, poze cu ea dezbrăcată şi a „glumit” că este o pedofilă.

Tânăra, care avea contul „Blondie Australia” pe Instagram, unde avea 105.000 de fani, l-a contactat prima dată pe minor anul trecut, după ce acesta a menţionat-o într-un story pe reţeaua de socializare.

În acest moment, contul tinerei este dezactivat. Unul dintre primele întrebări pe care i le-a pus Edgecombe băiatului a fost: „Eşti virgin?”.

Când băiatul i-a spus că are 13 ani, Bethany i-a răspuns: „Cred că sunt pedo deoarece asta mi se pare foarte sexy”. Ulterior, tânăra i-a trimis imagini cu ea goală şi a încercat să îl convingă pe minor, care se afla în acel moment într-un cinematograf cu mama lui, să îi trimită şi el o imagine de acest fel. „Furişează-te la baie şi nu îi spune mamei tale”, l-a îndemnat Edgecombe.

Părinţii copilului au descoperit conversaţia şi au anunţat poliţia în luna noiembrie a anului trecut. Aceştia au apelat la presă după ce au fost dezamăgiţi de mersul anchetei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici