O veterană a Războiului din Afganistan a devenit cel mai popular model pe Instagram. De la lupte pe front la selfie-uri PROVOCATOARE. Povestea impresionantă a tinerei

Hope Isabel Howard este veterană a Forţelor Aeriene din SUA care demonstrează că nu este niciodată prea târziu să îţi urmezi visurile, deşi asta înseamnă să te reinvetezi.

2308 afișări
Imaginea articolului O veterană a Războiului din Afganistan a devenit cel mai popular model pe Instagram. De la lupte pe front la selfie-uri PROVOCATOARE. Povestea impresionantă a tinerei

O veterană a Războiului din Afganistan a devenit cel mai popular model pe Instagram. De la război la selfie-uri provocatoare. Povestea impresionantă a

Veterana Războiului din Afganistan a devenit cel mai popular model pe Instagram, însă pentru a ajunge aici a trecut printr-o etapă de tranzit.

În prezent, model şi antrenor personal de fitness, femeia originară din Florida a câştigat simpatia a mii de fani care o urmăresc pe Instagram datorită poveştii sale inspiraţionale şi a selfie-urilor provocatoare dar şi motivaţionale.

După cum exprimă pe site-ul său, Hope a visat mereu să fie model - încă pe când avea cinci ani. Cu toate acestea, pe măsură ce a crescut, visul său a fost înfrânt de probleme curente, iar Hope a ajuns să se înscrie în Forţele Aeriene ale Statelor Unite, la vârsta de 19 ani, după ce a terminat liceul. Ca parte a serviciului militar, ea a fost încantonată în Afghanistan - o experienţă despre care o consideră că i-a schimbat viaţa.

“A fost cea mai rea şi totodată cea mai bună experienţă din viaţa mea pentru că m-am maturizat enorm şi am început să văd lumea altfel. Cel mai important, am început să visez din nou şi atunci am devenit mai conştientă de mâncarea pe care o consum şi de a mă concentra pe antrenamentele fizice. Un foc a început să ardă în mine şi nu a putut fi stins. Antrenamentele cu greutăţi şi o dietă adecvată mi-au salvat la modul propriu viaţa!”.

După ce şi-a încheiat perioada înrolării, care a durat şase ani, şi după încurajările primite de la bunica sa, Hope a început o carieră în lumea modelingului. De atunci, selfie-urile sale sunt virale, iar fanii continuă să o urmărească pe reţelele de socializare.

Hope spune că scopul ei nu este ca alţii să arate ca ea, ci să-i ajute în călătoriile sale personale din domeniul fitness-ului: “Am crezut mereu că există frumuseţe în fiecare. Cred de asemenea în ideea de a-mi proteja sănătatea pe teremen lung în timp ce îmi urmăresc ţelurile mele fizice. Scopul meu ca antrenor personal nu este să vă fac să simţiţi că trebuie să vă îmbunătăţiţi, ci să vă ghidez şi sfătuiesc dacă sunteţi dispuşi să faceţi o schimbare.”

Tânăra antrenoare este căsătorită şi de uneori se pozează alături de soţul său, Cody.

 

Canalul său de YouTube poate fi accesat AICI, iar cel de Instagram, AICI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici