O vulpe a fost „musafir nepoftit” în Parlamentul britanic. Ce „surpriză” a lăsat în urmă | VIDEO

O vulpe a reuşit să se strecoare, joi seara, în Parlamentul britanic şi să se plimbe până la etajul al patrulea, până să poată fi reperată şi scoasă din clădire de către de poliţie, potrivit Daily Mail.

2538 afișări
Imaginea articolului O vulpe a fost „musafir nepoftit” în Parlamentul britanic. Ce „surpriză” a lăsat în urmă | VIDEO

O vulpe a fost „musafir nepoftit” în Parlamentul britanic. Ce „surpriza” a lăsat în urmă | VIDEO

Într-un mesaj pe Twitter, parlamentarul conservatorilor Julia Lopez scria: Echipa Lopez: tocmai plecam de la biroul Westminster joi seara când văd o vulpe urcând pe scara rulantă la Porcullis House! Am asistat la multe lucruri ciudate în Parlament, din 2017 încoace, însă asta le întrece pe toate”.
 
Un alt internaut a postat poză cu vulpea fugară care se uita suspicioasă la un ofiţer de poliţie. Unii au fost destul de ghinionişti să descopere că vulpea îşi făcuse nevoile la un moment dat în timpul „aventurii ei politice”. 
 
„Pare-se că o vulpe alerga prin atriumul din Portcullis House acum o jumătate de oră, iar acum văd că şi-a făcut nevoiele în faţa biroului meu (2 etaje mai sus)”, a scris, pe Twitter, parlamentarul laburist Kerry McCarthy.
 
Imaginile postate ulterior pe reţelele de socializare arată cum vulpea a fost transportată de poliţie într-o cutie albastră şi apoi eliberată pe trotuar.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici