Oana Zăvoranu şi Pepe divorţează la notar

Oana Zăvoranu şi Pepe s-au întâlnit, miercuri, la notar, să pun capăt mariajului lor. Procedura e mai simplă, dar căsătoria nu se încheie imediat, ci după aproximativ 30 de zile. Divorţul este pronunţat după mai multe formalităţi.

924 afișări
Imaginea articolului Oana Zăvoranu şi Pepe divorţează la notar

Oana Zăvoranu şi Pepe divorţează la notar (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

După ce judecătorii stabiliseră termenul de divorţ în octombrie, cei doi au căzut de acord să grăbeasca procedurile, aşa că au retras actele şi le-au dus la notar, informează Stirileprotv.ro.

Partajul este stabilit separat de divorţul la notar, dar înca nu se ştie când vor fi finalizate actele legate de acesta.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici