Obiecte de recuzită din filmele "Fălci", "Jurassic Park" şi "Vrăjitorul din Oz", scoase la licitaţie

Obiecte de recuzită care au apărut în filme celebre precum "Fălci/ Jaws", "Jurassic Park" şi "Vrăjitorul din Oz/ The Wizard Of Oz" vor fi scoase la vânzare în cadrul unei licitaţii speciale, care va fi organizată pe 9 martie.

222 afișări
Imaginea articolului Obiecte de recuzită din filmele "Fălci", "Jurassic Park" şi "Vrăjitorul din Oz", scoase la licitaţie

Obiecte de recuzită din filmele "Fălci", "Jurassic Park" şi "Vrăjitorul din Oz", scoase la licitaţie (Imagine: screenused.com)

Printre cele 375 de obiecte care vor fi scoase la vânzare se află masca de scafandru purtată de Richard Dreyfuss în thrillerul "Fălci", regizat de Steven Spielberg, mulajul original cu dinţii rechinului din acelaşi film, dar şi macheta actorului Robert Shaw, interpretul vânătorului de rechini din aceeaşi peliculă, informează contactmusic.com.

Ouăle de velociraptor prezentate de Steven Spielberg în "Jurassic Park", rochia purtată de Judy Garland în filmul "Vrăjitorul din Oz" şi mătura pe care "zbura" Daniel Radcliffe în "Harry Potter şi Piatra Filozofală" figurează şi ele pe lista obiectelor care vor fi scoase la licitaţie.

Alte obiecte celebre din această colecţie sunt spada retractabilă purtată de Brad Pitt în "Troia/ Troy", pistolul şi cuţitul folosite de personajul Joker, interpretat de Heath Ledger, în filmul "The Dark Knight", dar şi articole vestimentare purtate de Harrison Ford ("Vânătorul de recompense/ Blade Runner"), Jack Nicholson ("Oameni de onoare/ A Few Good Men") şi Sylvester Stallone ("Rambo").

Licitaţia va avea loc pe site-ul ScreenUsed.com pe 9 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici