Olivier Martinez, anchetat pentru comiterea unei agresiuni într-un aeroport

Actorul Olivier Martinez, soţul actriţei Halle Berry, a fost numit principalul suspect într-o anchetă iniţiată de poliţia americană, după ce starul francez a agresat, duminică, un angajat al aeroportului din Los Angeles.

188 afișări
Imaginea articolului Olivier Martinez, anchetat pentru comiterea unei agresiuni într-un aeroport

Olivier Martinez, anchetat pentru comiterea unei agresiuni într-un aeroport (Imagine: Hepta)

Actorul era însoţit de soţia sa şi de fiica acesteia dintr-o relaţie anterioară, Nahla, în vârstă de şase ani, dar şi de fiul cuplului, Maceo, născut în octombrie 2013. O înregistrare video care a fost publicată pe site-ul TMZ.com îl arată pe Olivier Martinez bruscând un angajat al aeroportului, împingându-l cu ajutorul unui scaun auto pentru bebeluşi, în timp ce familia sa, înconjurată de mulţi fotografi, ieşea din terminalul aeroportului californian, informează contactmusic.com.

Aceleaşi imagini îl arată pe angajatul aeroportului împidicându-se şi căzând pe spate.

Bărbatul a primit tratament medical la faţa locului şi a fost ulterior transportat la un spital din apropiere, întrucât se plângea de dureri abdominale. El a depus de asemenea plângere la poliţia din Los Angeles.

Într-o declaraţie oficială a poliţiei locale, publicată pe site-ul GossipCop.com, se afirmă: "(Martinez şi Berry) au solicitat asistenţă poliţiei aeroportului din Los Angeles după ce o mulţime de fotografi şi un angajat al aeroportului s-au apropiat prea mult de familia lor pentru a face poze. Martinez, ţinând în braţe un scaun auto pentru bebeluşi, l-a împins pe acel angajat, făcându-l pe acesta să cadă pe spate. Angajatul aeroportului a primit tratament medical la faţa locului şi a fost transportat la un spital din apropiere pentru investigaţii medicale amănunţite".

Aceasta nu este pentru prima dată când Olivier Martinez a fost implicat într-o altercaţie fizică petrecută în public. În 2012, starul francez a suferit câteva răni la nivelul feţei, după ce s-a luat la bătaie cu fostul iubit al actriţei Halle Berry, modelul canadian Gabriel Aubry.

Actorul francez Olivier Martinez, în vârstă de 48 de ani, a avut relaţii cu mai multe femei celebre, precum actriţele Mira Sorvino, Juliette Binoche, Michelle Rodriguez şi Rosie Huntington-Whiteley, cântăreaţa Kylie Minogue şi modelul Goya Toledo.

Olivier Martinez a început o relaţie cu Halle Berry în 2010, în timpul filmărilor de la producţia cinematografică "Valul întunecat/ Dark Tide". Cei doi actori s-au logodit în martie 2012 şi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private în Franţa, pe 13 iulie 2013. Fiul lor, Maceo, s-a născut în octombrie 2013, la Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici