Orlando Bloom va fi premiat de UNICEF - VIDEO

Actorul britanic Orlando Bloom va fi premiat pentru acţiunile sale de caritate de directorii Fondului Internaţional pentru Urgenţe ale Copiilor al Naţiunilor Unite (UNICEF), informează contactmusic.com.

354 afișări
Imaginea articolului Orlando Bloom va fi premiat de UNICEF - VIDEO

Orlando Bloom va fi premiat de UNICEF (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Starul francizelor "Piraţii din Caraibe" şi "Stăpânul inelelor" a fost numit ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF în 2009 şi, de atunci, a efectuat vizite în numeroase regiuni ale lumii cu scopul de a creşte interesul în rândul populaţiei faţă de cauza acţiunilor caritabile.

La începutul acestui an, starul britanic şi-a pus viaţa în pericol vizitând o regiune devastată de virusul Ebola în Liberia. Tot în acest an, Orlando Bloom a mers în Macedonia pentru a se întâlni şi discuta cu refugiaţii care şi-au părăsit locuinţele din Siria, o ţară devastată de război.

Directorii UNICEF au luat decizia de a recompensa aceste eforturi făcute de Orlando Bloom şi să îl recompenseze cu Audrey Hepburn Humanitarian Award, la apropiata convenţie a organizaţiei, ce va avea loc la Snowflake Ball din New York, în decembrie.

Premiul poartă numele legendarei actriţe hollywoodiene Audrey Hepburn, care a început să colaboreze cu UNICEF în anii 1950, sprijinind fără încetare campaniile organizaţiei şi participând la numeroase acţiuni de caritate în lumea întreagă.

Orlando Bloom va primi această distincţie pe 1 decembrie, în cadrul unei gale care va include şi un recital al cântăreţei americane Pink.

Pe 30 octombrie, starul britanic a fost recompensat pentru acţiunile sale de caritate şi la gala BAFTA Los Angeles, unde a primit un alt trofeu special - Britannia Humanitarian Award.

Orlando Bloom, care a putut fi văzut în filme precum "Elicopter la pământ!/ Black Hawk Down" (2001), "Troia/ Troy" (2004), "Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven" (2005) şi "Cei trei muschetari/ The Three Musketeers" (2011), este cunoscut mai ales pentru rolul elfului Legalas din trilogiile "Stăpânul inelelor" şi "Hobbitul". Starul britanic a jucat şi în franciza foarte profitabilă "Piraţii din Caraibe", alături de Johnny Depp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici