Ozzy Osbourne şi soţia sa, Sharon, s-au împăcat

Rockerul Ozzy Osbourne şi soţia lui, Sharon, s-au împăcat şi au renunţat la divorţ, dovedind astfel că sunt unul dintre cele mai solide cupluri din lumea muzicală.

376 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne şi soţia sa, Sharon, s-au împăcat

Ozzy Osbourne şi soţia sa, Sharon, s-au împăcat

Presa internaţională a relatat în luna aprilie că rockerul Ozzy Osbourne şi soţia lui, Sharon, ar putea divorţa după mai bine de 30 de anii de căsătorie.

Conform thesun.co.uk, Sharon a decis însă să îi mai dea o şansă soţului său şi l-a lăsat să revină în reşedinţa cuplului.

Rockerul a revenit deja în domiciliul familiei Osbourne, în timp ce Sharon a fost fotografiată în timp ce purta din nou un inel de logodnă.

Sharon şi Ozzy s-au întâlnit pe când aceasta avea doar 18 ani, devenind, la scurt timp, managerul nonconformistului rocker. Cei doi s-au căsătorit în 1982 şi au trei copii.

Sharon Osbourne, în vârstă de 60 de ani, a devenit celebră cu ajutorul reality-show-ului "The Osbournes" şi a făcut apoi parte din juriile emisiunilor de televiziune "The X Factor" şi "America's Got Talent".

Sharon a părăsit "America's Got Talent", o emisiune produsă de Simon Cowell, în septembrie, după o dispută cu directorii televiziunii NBC, însă, potrivit unor surse, acesta este în tratative pentru a se întoarce la "The X Factor".

În prezent, Sharon Osbourne este una dintre prezentatoarele emisiunii de televiziune americane "The Talk".

Ozzy Osbourne, fost membru al trupei Black Sabbath, de unde a fost concediat în 1979, are şase copii - cinci biologici şi unul adoptat. Rockerul britanic a fost căsătorit cu Thelma Riley şi l-a adoptat pe fiul acesteia, Elliot Kingsley. Împreună, cei doi au şi doi copii biologici: Jessica Starshine, născută în 1972, şi Louis John, născut în 1975.

Muzicianul s-a căsătorit apoi cu Sharon Arden, cu care are trei copii: Aimee, născută pe 2 septembrie 1983, Kelly Osbourne, născută pe 27 octombrie 1984, şi Jack Osbourne, născut pe 8 noiembrie 1985. Acesta a fost diagnosticat, în urmă cu un an, cu scleroză multiplă.

Familia Osbourne l-a crescut şi pe Robert Marcato, după ce mama acestuia a murit, însă nu l-a adoptat niciodată cu forme legale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici