Paris Hilton, reţinută în Corsica, pentru posesie de canabis

Paris Hilton a fost reţinută, vineri, pe aeroportul din insula Corsica, autorităţile franceze descoperind în poşeta starletei americane mai puţin de un gram de canabis.

78 afișări
Imaginea articolului Paris Hilton, reţinută în Corsica, pentru posesie de canabis

Paris Hilton, reţinută în Corsica, pentru posesie de canabis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paris Hilton a fost controlată la coborârea din avion, pe aeroportul din Figari, unde a venit de la Paris.

Vedeta a fost audiată pentru scurt timp în biroul local al jandarmeriei şi a fost eliberată la puţin timp după interogatoriu. Autorităţile franceze au decis să nu iniţieze nicio procedură judiciară împotriva starletei americane, deoarece cantitatea de canabis descoperită a fost insignifiantă (mai puţin de un gram).

Potrivit cotidianului local Corse-Matin, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton, "însoţită de câteva persoane influente din Malaezia", a călătorit până la Bonifacio, de unde a plecat, la bordul unui iaht, către staţiunea balneară Porto Cervo din Sardinia (Italia).

Starleta americană a fost reţinută, fiind ulterior eliberată, şi la începutul lunii iulie, în Africa de Sud, în timpul Cupei Mondiale, în apropierea stadionului din Port Elizabeth, după meciul Brazilia-Olanda, deoarece a fumat marijuana în timpul acelei partide de fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici