Pasărea Colibri va susţine un concert aniversar

Pasărea Colibri va susţine, pe 25 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, un concert care marchează 19 ani de când a luat naştere trupa, informează un comunicat.

316 afișări
Imaginea articolului Pasărea Colibri va susţine un concert aniversar

Pasărea Colibri, concert aniversar la Sala Palatului din Bucureşti (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Povestea înfiinţării trupei Pasărea Colibri a început în cadrul unui eveniment de la Râmnicu Vâlcea, la care Florian Pittiş, în calitate de prezentator, i-a invitat pe scenă pe Mircea Băniciu şi Mircea Vintilă şi, deşi după prezentare trebuia să părăsească scena, Pittiş a rămas şi a cântat alături de cei doi folkişti.

După spectacol l-au cooptat în grup şi pe Vlady Cnejevici şi aşa a luat naştere Pasărea Colibri. Cu timpul, trupa a devenit una dintre cele mai importante reprezentate ale genului folk-rock din România şi a concertat în faţa a zeci de mii de fani din toată ţara şi nu numai.

La spectacolul aniversar de pe 25 noienbrie, Mircea Baniciu şi Mircea Vintilă vor cânta alături de un band format din Vlady Cnejevici, Teo Boar, Cristi Iorga şi Marian Mihăilescu. Repertoriul pregătit pentru concert include cele mai cunoscute melodii interpretate de Păsărea Colibri, precum: "Eşarfă în dar", "Miruna", "Vara la ţară", "Lăptăria lui Enache", "Mielul", "Mugur de fluier", "Andrii Popa" sau "Vinovaţii fără vină".

Biletele pentru concertul Pasarea Colibri & Band au fost puse în vânzare la Sala Palatului, magazinul Muzica, în reţelele magazinelor Humanitas, Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Cărtureşti şi Domo şi online pe: bilete.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro, myticket.ro şi blt.ro, la preţuri cuprinse între 50 şi 200 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici