Patrick Schwarzenegger, la plajă alături de iubita sa. Imagini cu fiul lui Arnold Schwarzenegger - FOTO

Patrick Schwarzenegger, fiul în vârsta de 19 ani al actorului Arnold Schwarzenegger, a fost surprins de fotografi în timp ce se relaxa la plajă şi în apa mării alături de iubita sa.

16324 afișări
Imaginea articolului Patrick Schwarzenegger, la plajă alături de iubita sa. Imagini cu fiul lui Arnold Schwarzenegger - FOTO

Patrick Schwarzenegger, la plajă alături de iubita sa. Imagini cu fiul lui Arnold Schwarzenegger (Imagine: Hepta)

Patrick Schwarzenegger şi iubita sa, Taylor Burns, au fost văzuţi pe o plajă din Maui, în timp ce se relaxau pe plajă, cei doi fiind fotografiaţi sărutându-se în apa mării, scrie dailymail.co.uk.

Cei doi tineri au confirmat astfel că au o relaţie. Cuplul a fost văzut pentru prima dată împreună în luna decembrie a anului trecut, la un meci al echipei Los Angeles Lakers, alături de mama lui Patrick.

Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurţi, Patrick s-a afişat mândru alături de iubita sa, care purta un costum de baie simplu, de culoare neagră.

Patrick este fiul cel mare al actorului Arnold Schwarzenegger şi al Mariei Shriver. Starul francizei "Terminator" şi Maria Shriver s-au despărţit în mai 2011. Ei au patru copii împreună - Katherine (22 de ani), Christina (20 de ani), Patrick (18 ani) şi Christopher (14 ani).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici