Pauley Perrette, star al serialului "NCIS", a fost bătută de un vagabond

Actriţa Pauley Perrette, star al serialului de televiziune american "NCIS", a fost bătută pe stradă de o persoană fără adăpost, care a lovit-o în faţă de mai multe ori, informează Reuters.

737 afișări
Imaginea articolului Pauley Perrette, star al serialului "NCIS", a fost bătută de un vagabond

Pauley Perrette, star al serialului "NCIS", a fost bătută de un vagabond (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Informaţia a fost făcută publică, pe reţeaua de socializare Twitter, chiar de Pauley Perrette, care a mai spus că se teme pentru viaţa ei.

Un bărbat a fost arestat în legătură cu acest incident de poliţia americană.

Perrette, în vârstă de 46 de ani, a scris că, joi noapte, se afla pe o stradă în apropiere de locuinţa ei, când un bărbat a prins-o, a lovit-o în nas şi frunte şi a ameninţat-o cu moartea.

Perrette, care joacă rolul unui detectiv în serialul poliţist "NCIS", a mai spus că bărbatul i-a spus de mai multe ori că se numeşte "William" şi a avertizat-o să nu îl uite. Terorizată, actriţa i-a spus că are un nepot cu acest nume, iar bărbatul a mai lovit-o de câteva ori, după care a lăsat-o să plece, iar ea a leşinat.

"Un tip a trecut pe lângă mine, cu un câine, care mi-a lins faţa", a mai scris Perrette."Vorbea la telefon, plictisit. Nu a făcut nimic (să o ajute, n.r.)", a adăugat aceasta.

Ulterior, actriţa a ajutat la crearea portretului robot, ceea ce a dus la arestarea agresorului, David Merck, un bărbat în vârstă de 45 de ani, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei din Los Angeles, ofiţerul Ricardo Hernandez. Lui Merck i s-a stabilit o cauţiune de 100.000 de dolari.

Poliţia nu a mai oferit alte detalii, însă agentul Bob Ward a declarat pentru The Los Angeles Times că bărbatul arestat are un istoric infracţional şi se droghează. "Probabil nu ştia cine este ea", a spus Ward.

Serialul "Anchetă militară/ NCIS", difuzat de CBS, prezintă poveşti ale agenţilor speciali din Naval Criminal Investigative Service şi este una dintre producţiile TV de succces, având regulat o audienţă de 15 milioane de telespectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici