Penelope Cruz a născut o fetiţă

Actriţa spaniolă Penelope Cruz a devenit mamă pentru a doua dată, după ce a născut o fetiţă, luni, la o clinică din Madrid.

431 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz a născut o fetiţă

Penelope Cruz, Javier Bardem (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Bebeluşul, cel de-al doilea al cuplului alcătuit din actorii spanioli Penelope Cruz şi Javier Bardem, s-a născut în aceeaşi zi cu fiul prinţului William, informează dailymail.co.uk.

Penelope Cruz şi soţul ei au deja împreună un fiu, Leonardo, în vârstă de doi ani şi jumătate.

Naşterea a fost confirmată pentru revista Hello! de agentul de presă al actriţei spaniole.

Prenumele fetiţie nu a fost dat publicităţii.

Penelope Cruz şi Javier Bardem, care au fost mulţi ani doar buni prieteni, au început o relaţie în 2007 şi s-au căsătorit în iulie 2010 în cadrul unei ceremonii discrete, organizată în vila unui prieten, în Bahamas.

Penelope Cruz, în vârstă de 39 de ani, este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul său l-a lansat în 1999. A fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar, dar şi în 2010, pentru interpretarea din musicalul "Nine". Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi "Nu te mişca" (2004). Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare (2009, "Vicky Cristina Barcelona") şi prima actriţă spaniolă care a primit o stea pe Bulevardul gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.

Javier Bardem, în vârstă de 44 de ani, a fost şi el nominalizat la Oscar, în 2001, pentru rolul "Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas/ Before Night Falls" (2000) şi a obţinut prestigioasa statuetă în 2007, pentru rolul din "Nu există ţară pentru bătrâni/ No country for old men", regizat de fraţii Joel şi Ethan Coen. În 2010, Bardem a primit premiul pentru interpretare la Festivalul de la Cannes, pentru rolul din filmul "Biutiful", de Alejandro González Iñárritu, pentru care a fost nominalizat în 2011 şi la premiul Oscar. Starul spaniol s-a remarcat şi în alte pelicule de succes, precum "Vicky Cristina Barcelona", "Dragostea în vremea holerei", "Fantomele lui Goya", "Colateral", "Marea dinlăuntru/ Mar Adentro" şi "Sânge fierbinte". Anul trecut, actorul a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici