Pericol în preajma locuinţei ducilor de Sussex: prinţul Harry şi Meghan Markle au fost avertizaţi. Ursul, filmat înainte de atac

  • Un urs înfometat, de mari dimensiuni, a intrat în curtea vecinei ducilor de Sussex.
  • Animalul şi-a făcut apariţia în timp ce locatarii serveau masa de seară în grădină.
  • Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost alertaţi, iar situaţia e monitorizată de autorităţi.
1468 afișări
Imaginea articolului Pericol în preajma locuinţei ducilor de Sussex: prinţul Harry şi Meghan Markle au fost avertizaţi. Ursul, filmat înainte de atac

Pericol în preajma locuinţei ducilor de Sussex. Ursul, filmat înainte de atac

Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost alertaţi de vecina lor, Penelope Bianchi, după ce camerele de supraveghere montate de către aceasta au surprins un urs de mari dimensiuni care dădea târcoale prin împrejurimi.
 
Femeia în vârstă de 74 de ani a povestit că animalul nu se afla doar în trecere, ci a şi atacat. Drept dovadă, în curtea sa au rămas cu opt găini mai puţin, relatează mirror.co.uk. Penelope Bianchi, designer de interior,  spune că a alertat poliţia şi, până la venirea echipajelor, a făcut zgomot lovind mai multe tigăi pentru a goni ursul.
 
„Luam cina în aer liber, când am auzit agitaţie la găini. Bine că eram acasă, altfel sunt sigură că ursul ar fi ucis toate păsările. Este prima dată când păţim aşa ceva în 40 de ani”, adaugă Bianchi. adresându-le ducilor de Sussex rugămintea de a fi vigilenţi pentru ca niciun animal să nu aibă de suferit. Aceasta a instalat echipamente de protecţie şi senzori de mişcare, în speranţa că va împiedica ursul să revină pe proprietatea sa. 
 
Deşi situaţia nu este una obişnuită pentru zona din California unde trăiesc ducii de Sussex, incidentul s-ar putea repeta oricând, având chiar urmări mai grave. Nici păsările salvate de Harry şi Meghan de la o fermă din SUA nu sunt în siguranţă. 
 
Cuplul se confruntă cu noile provocări, în încercarea de a duce o viaţă mai simplă, retrasă de ochii prea curioşi, în spatele gardului care împrejmuieşte conacul în valoare de 11 milioane de lire sterline.
 
Autorităţile din California au declarat că ursul a fost atras de mirosul găinilor, precizând că localnicii ar putea să se lipsească de păsările de curte: „Nu e ca şi cum nu ar putea să îşi cumpere ouă proaspete”. Animalul, botezat „Carlos” de Asociaţia Montecito, va fi monitorizat în perioada următoare. 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici