Meghan Markle, prima apariţie televizată după controversatul interviu de la Oprah. Mesajul ducesei de Sussex pentru milioane de femei

  • Peste 5 milioane de femei şi-au pierdut locul de muncă în SUA din cauza pandemiei
  • La nivel mondial, aproximativ 47 de milioane de femei riscă să trăiască în sărăcie
  • Meghan Markle a susţinut prima apariţie televizată de la interviul cu Oprah Winfrey
1121 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle, prima apariţie televizată după controversatul interviu de la Oprah. Mesajul ducesei de Sussex pentru milioane de femei
Ducesa de Sussex susţine femeile grav afectate de pandemie. În cadrul unui interviu, Meghan Markle a menţionat importanţa pe care o are vaccinul la repornirea economiei mondiale.
 
În State, peste 5 milioane şi jumătate de femei şi-au pierdut locul de muncă, iar la nivel mondial aproape 47 de milioane de femei riscă să trăiască în sărăcie. Mai mult, ţările care au neapărată nevoie de cât mai multe doze de vaccin trebuie să fie susţinute.
 
Aceasta a fost prima apariţie televizată a lui Meghan Markle de la interviul cu Oprah Winfrey.
 
„Ne gândim la toate femeile tinere de pe glob care trebuie să primească suportul pentru a ne conduce mai departe. Viitorul lor depinde de deciziile şi acţiunile pe care noi le luăm acum, pentru a le pregăti atât pe ele, cât şi pe noi pentru o zi de mâine plină de succes, compasiune şi echitate”, a spus ducesa de Sussex.
 
 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici