Meghan Markle debutează în literatura pentru copii. „Băncuţa”, o carte inspirată din relaţia prinţului Harry cu fiul său

  • Cartea va fi publicată luna viitoare pe 8 iunie.
  • „Băncuţa” are o versiune audiobook, naratorul fiind Megan.
  • Cartea a început ca o poezie scrisă pentru prinţul Harry de Ziua Tatălui.
417 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle debutează în literatura pentru copii. „Băncuţa”, o carte inspirată din relaţia prinţului Harry cu fiul său

Meghan, ducesa Marii Britanii de Sussex, va publica luna viitoare o carte pentru copii intitulată „Băncuţa”, a declarat marţi editura Random House Children’s Books , informează Reuters.

Cartea este despre relaţia dintre un tată şi un fiu, inspiraţia fiind legătura dintre soţul ei, prinţul Harry şi copilul lor, Archie.

Ilustrată de artistul Christian Robinson, „Băncuţa” va fi publicată pe 8 iunie şi are o versiune audiobook, naratorul fiind Meghan.

„Cartea a început de fapt ca o poezie pe care am scris-o pentru soţul meu de Ziua Tatălui, în luna după naşterea lui Archie. Poezia respectivă a devenit această poveste ”, a spus ducesa într-un comunicat.

„Sper ca „Băncuţa” să rezoneze cu fiecare familie”, a continuat aceasta.

Meghan nu este prima femeie din Familia Regală care s-a aventurat în lumea literaturii pentru copii. Sarah Ferguson, ducesa de York, a scris şi ea o serie de poveşti pentru copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici