Prinţul Harry şi Meghan Markle, dezvăluiri despre Familia Regală britanică. Ducesa de Sussex a mărturisit că s-a gândit chiar la suicid

  • Meghan şi Harry au avut azi-noapte un interviu în exclusivitate cu Oprah
  • Meghan a dezvăluit că a suferit momente depresive la palatul regal
  • Harry a vorbit despre relaţia cu tatăl său şi cu William
5480 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry şi Meghan Markle, dezvăluiri despre Familia Regală britanică. Ducesa de Sussex a mărturisit că s-a gândit chiar la suicid

Prinţul Harry şi Meghan Markle, dezvăluiri despre Familia Regală britanică. Ducesa de Sussex a mărturisit că s-a gândit chiar la suicid

Cele mai mari temeri ale Casei Regale Britanice s-au transformat în realitate azi-noapte. Meghan şi Harry au făcut dezvăluiri picante despre perioada pe care au petrecut-o la palatul regal. 

Meghan a spus că s-a gândit inclusiv la suicid. „Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă, îmi era ruşine să îi recunosc lui Harry, din cauza pierderii pe care a suferit-o”, a mărturisit soţia prinţului Harry.

Oprah a întrebat-o dacă a avut gânduri sinucigaşe. „Da. Am crezut că ar fi rezolvat totul pentru toată lumea”, a răspuns Meghan.

Episoadele de rasism nu s-au rezumat doar la adresa ei. Meghan a spus că un membru al casei regale era îngrijorat şi de culoarea pielii copilului. Nu a vrut să spună şi numele acestuia, pentru a proteja imaginea coroanei.

Cei doi au transmis şi veşti frumoase despre relaţia lor. Cea mai importantă este că vor avea în curând o fetiţă.

Despre regină, Meghan are numai lucruri bune de spus. „Regina a fost întotdeauna minunată cu mine. Mi-a plăcut să fiu în compania ei”.

Harry a vorbit în exclusivitate despre relaţia cu tatăl şi fratele său.

„Trebuie muncit mult acolo. Mă simt cu adevărat dezamăgit pentru că a trecut prin ceva similar, ştie ce înseamnă durerea... iar Archie este nepotul său”, a spus nepotul reginei.

Nu doar relaţia dintre el şi Charles a fost alterată de scandalurile mediatice. Despre William a spus: "Îl iubesc foarte mult şi am trecut prin multe împreună. Dar am ales căi diferite".

CBS plăteşte cel puţin 7 mil. dolari pentru interviul luat prinţului Harry şi lui Meghan Markle

Reţeaua vrea aproximativ 325.000 de dolari pentru 30 de secunde de publicitate în timpul interviului, spun companiile de publicitate, aproape dublu faţă de teriful normal.

De altfel, cei doi au vorbit şi despre contractele cu Netflix. Harry a spus că Familia Regală i-a tăiat orice sursă de finanţare şi că a acceptat contractele din SUA pentru a avea bani să asigure partea de securitate a familiei sale.

La fel ca mama sa, Lady Diana Spencer, Prinţul Harry e o figură publică extrem de urmărită la nivel internaţional. Totuşi, efectele negative ale popularităţii sale au stat şi la baza rupturii intens mediatizate de anul trecut, când ducii de Sussex au renunţat la îndatoririle regale şi au plecat în Statele Unite.

Prinţul Harry a oferit mai multe detalii despre această perioadă a vieţii sale într-un interviu rar, faţă în faţă, oferit gazdei emisiunii „The Late Late Show”, James Corden.

Cuplul a anunţat recent că aşteaptă un al doilea copil, iar Palatul Buckingham a transmis într-un comunicat de presă că regina Elisabeta, prinţul Charles şi întreaga familie sunt „încântaţi” de vestea noului bebeluş.

Ştirea a venit la doar câteva luni după ce Meghan Markle a dezvăluit că a suferit un avort spontan în iulie 2020.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici