Drama lui Meghan Markle. În luna iulie a suferit un avort spontan:”Ştiam în timp ce îmi strângeam primul copil în braţe că îl voi pierde pe al doilea”

  • Meghan Markle a pierdut o sarcină în luna iulie a acestui an.
  • Pierderea unui copil este insuportabilă, spune Meghan, dar femeile nu recunosc.
  • Ducesa le spune femeilor să-şi recunoască durerea şi să ceară ajutor.
1443 afișări
Imaginea articolului Drama lui Meghan Markle. În luna iulie a suferit un avort spontan:”Ştiam în timp ce îmi strângeam primul copil în braţe că îl voi pierde pe al doilea”

Ducii de Sussex au trecut prin momente delicate. Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, a suferit un avort spontan vara aceasta.

Meghan Markle a povestit că totul s-a întâmplat în timp ce-i schimba scutecul micuţului Archie.

”După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menţine pe amândoi calmi. Ştiam în timp ce îmi strângeam primul copil în braţe că îl voi pierde pe al doilea,” a dezvăluit actriţa pentru New York Times.

Pierderea unui copil este o durere insuportabilă, pe care o trăiesc destule femei, dar puţine au puterea să vorbescă despre asta.
Meghan le recomandă celor care s-au confruntat cu aşa ceva să nu ascundă ce simt şi să ceară ajutor dacă nu pot să treacă singure peste o asemenea cumpănă.
 
Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit părinţi pentru prima dată anul trecut, pe 6 mai. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici