VIDEO Prinţul Harry, interviu inedit acordat lui James Corden. Viaţa în SUA, cu Meghan Markle şi micul Archie, după ruptura de familia regală britanică

  • Harry, duce de Sussex, şi-a surprins admiratorii printr-o apariţie inedită alături de cunoscutul actor şi om de televiziune James Corden.
  • Într-un interviu atipic, prinţul Harry a mărturisit că retragerea din sânul familiei regale britanice a fost provocată de presă, care îi „distrugea” sănătatea mintală.
  • Harry i-a mai spus lui James Corden că viaţa lui cu Meghan în SUA va fi „o continuare a activităţii din Marea Britanie”, dar într-o „versiune uşor diferită”.
  • Printre detaliile inedite se numără şi primul cuvânt rostit de micul Archie - „crocodil” - sau cadoul primit de la regină, cu ocazia sărbătorilor de iarnă - un aparat pentru vafe.
4303 afișări
Imaginea articolului VIDEO Prinţul Harry, interviu inedit acordat lui James Corden. Viaţa în SUA, cu Meghan Markle şi micul Archie, după ruptura de familia regală britanică

FOTO: Profimedia

La fel ca mama sa, Lady Diana Spencer, Prinţul Harry e o figură publică extrem de urmărită la nivel internaţional. Totuşi, efectele negative ale popularităţii sale au stat şi la baza rupturii intens mediatizate de anul trecut, când ducii de Sussex au renunţat la îndatoririle regale şi au plecat în Statele Unite.

Prinţul Harry a oferit mai multe detalii despre această perioadă a vieţii sale într-un interviu rar, faţă în faţă, oferit gazdei emisiunii „The Late Late Show”, James Corden.

Harry a vorbit despre implicaţiile deciziei de „a-şi scoate familia de acolo” şi poveştile despre viaţa regală apărute în presă, ba chiar şi în producţia Netflix „The Crown”. Ducele de Sussex a precizat că a preferat versiunea din serial, adăugând că presa britanică i-a distrus „sănătatea mintală”.
 
„Mi-am spus: asta e toxic. Aşa că am acţionat la fel ca orice soţ şi tată”, a mărturisit Harry.
 
Harry şi Meghan Markle s-au desprins de familia regală britanică în ianuarie 2020, un pas îndrăzneţ care a fost privit la vremea respectivă în termeni de criză, scrie CNN. De atunci, ducii de Sussex s-au mutat la Los Angeles, unde au început să pună bazele unei vieţi noi.
 
Interviul acordat lui James Corden a fost lansat cu doar câteva zile înainte de apariţia cuplului în emisiunea lui Oprah Winfrey.
 
Alături de gazda emisiunii „The Late Late Show”, Harry călătoreşte prin oraşul american Los Angeles într-un autobuz deschis supraetajat, atmosfera generală fiind una relaxată şi plină de umor. Ducele de Sussex a dezvăluit că preferă serialul „The Crown” în defavoarea articolelor din presă, întrucât „poveştile sunt fictive”. 
 
Deşi se bazează pe adevărul biografic, producţia Netflix nu are pretenţia acurateţii istorice. „Îţi oferă o idee aproximativă despre ceea ce presupune stilul de viaţă respectiv, despre presiunile datoriei de a pune serviciul deasupra familiei", explică Harry.
 
Harry şi Meghan s-au aflat în mijlocul unui război îndelungat, punctat de procese împotriva unui segment mass-media de tip tabloid, după publicarea şi răspândirea unor detalii despre viaţa lor privată.
 
Ajunşi în dreptul casei unde s-a filmat „The Fresh Prince of Bel-Air”, un cunoscut serial al anilor '90, Harry a mărturisit că ştie versurile cântecului tematic şi a făcut chiar şi o mică demonstraţie de rap.

Pe Zoom, cu Regina. Conversaţiile prinţului Harry cu bunica sa, Elisabeta a II-a

Harry i-a mai spus lui James Corden că viaţa lui cu Meghan în SUA va fi „o continuare a activităţii din Marea Britanie”, dar într-o „versiune uşor diferită”.
 
„Viaţa mea va fi întotdeauna legată de serviciul public, iar Meghan mi s-a alăturat. Amândoi suntem bucuroşi să facem acest lucru”, a spus Harry, reluând comentariile lansate după anunţul oficial de săptămâna trecută, potrivit căruia ducii de Sussex nu vor mai reveni ca membri lucrători ai familiei regale britanice.
 
În ciuda laturii conflictuale aparente, Harry spune că a păstrat legătura cu regina Elizabeth şi prinţul Philip. „Ne-am văzut pe Zoom de câteva ori, Archie (fiul ducilor de Sussex - n.r.) le-a arătat cum aleargă”, a povestit el.
 
Amuzat, Harry a făcut o glumă pe seama prinţului Philip care, în loc să apese un buton pentru a părăsi întâlnirea online, închide laptopul complet.
 
Soţul reginei, în vârstă de 99 de ani, se află în prezent la spitalul din Londra din cauza unei infecţii non-COVID-19. Sunt şanse mari ca interviul prinţului Harry să fi fost înregistrat înainte de internarea prinţului Philip.

Viaţa alături de Meghan Markle şi micul Archie. Primul cuvânt rostit de fiul prinţului Harry

De asemenea, Harry a abordat şi subiectul familiei, vorbind despre viaţa alături de soţie şi fiul lor, Archie. Printre detaliile inedite se numără şi primul cuvânt rostit de micuţ - „crocodil” - sau cadoul primit de la regină, cu ocazia sărbătorilor de iarnă - un aparat pentru vafe.
 
Cuplul a anunţat recent că aşteaptă un al doilea copil, iar Palatul Buckingham a transmis într-un comunicat de presă că regina Elisabeta, prinţul Charles şi întreaga familie sunt „încântaţi” de vestea noului bebeluş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici