Peste 100 de automobile americane de epocă, expuse la Bucureşti, în weekend

Peste 100 de automobile americane de epocă vor fi expuse în cadrul evenimentului "Retro American Muscle Cars", organizat sâmbătă şi duminică, în parcarea Bucureşti Mall, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

269 afișări
Imaginea articolului Peste 100 de automobile americane de epocă, expuse la Bucureşti, în weekend

Peste 100 de automobile americane de epocă, expuse la Bucureşti, în weekend

La întâlnirea anuală a pasionaţilor şi posesorilor de automobile istorice americane, Retro American Muscle Cars, vor fi prezente şi vedete precum Roxana Ciuhulescu, Vladimir Drăghia, Corina, DJ Hara, Rita Mureşan, Julia Jianu, dar şi cel mai bine cotat luptător de MMA din România, Ion Pascu, şi cvintuplul campion mondial la skandenberg la ambele braţe, Ion Oncescu.

La Retro American Muscle Cars, participanţii vor putea vedea un DeSoto Coupé, un Ford Mustang Fastback 1965, maşina care a apărut în filmul "Dispari în 60 de secunde/ Gone in 60 Seconds", un Chevrolet Corvette C1, în valoare de 100.000 euro, un Dodge Challenger, un Chevrolet Impala din 1965, un Pontiac Trans Am şi o maşină de pompieri din 1927, American LaFrance.

Totodată, sâmbătă, un juriu format din mai multe vedete, printre care DJ Hara, Rita Mureşan şi Julia Jianu, va desemna automobilul câştigător al titlului "cea mai frumoasă maşină", iar, duminică, pe lângă premiul publicului, vor fi decernate cupe la următoarele categorii: "cei mai mulţi kilometri conduşi până la eveniment", "cel mai gălăgios muscle car", "cel mai în vârstă automobil american", "cel mai lung automobil", "cea mai mare capacitate cilindrică" şi "cel mai original muscle car".

Totodată, cântăreaţa Corina va susţine un concert sâmbătă, de la ora 16.00.

Intrarea la acest eveniment, organizat de Retromobil, Game World şi Bucureşti Mall, este gratuită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici