Peste 250 de pisici de rasă, expuse pe 28 şi 29 septembrie în Capitală

Peste 250 de pisici de rasă din România, Ungaria, Ucraina, Slovenia, Italia, Serbia, Bulgaria, Rusia, Cipru, Grecia, Cehia şi Franţa vor fi prezente la Expoziţa Intenaţională Felina Starkatz, pe 28 şi 29 septembrie, în Capitală, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

1135 afișări
Imaginea articolului Peste 250 de pisici de rasă, expuse pe 28 şi 29 septembrie în Capitală

Peste 250 de pisici de rasă, expuse pe 28 şi 29 septembrie în Capitală

Devenite deja o tradiţie în peisajul bucureştean, expoziţiile de pisici sunt aşteptate cu mult interes de iubitorii de animale din Capitală şi nu numai. Astfel, la Expoziţia Internaţională Felina Starkatz vizitatorii vor putea admira o diversitate de rase, printre care exotica cu părul scurt, persana, maine coon, norvegiana de pădure, ragdoll, siberiana, sacra de Birmania, bengaleza, burmilla, British shorthair, Cornish Rex, don sphynx, mnx, abastra de Rusia, singapura, sphynx şi pisica de casa.

La eveniment va avea loc şi un concurs de frumuseţe la care vor participa aceste rase extraordinare. Astfel, atât sâmbătă, cât şi duminică, în prima parte a zilei va avea loc arbitrajul individual al tuturor pisicilor înscrise în corncurs, acordarea de certificate de titlu şi nominalizarea pisicilor selecţionate pentru a participa în finală. În a doua parte a zilei, în "Best in show", arbitrii se reunesc într-un complet, prin faţa căruia vor trece finaliştii celor patru categorii de concurs, persane şi exotice, păr semilung, păr scurt şi orientale şi siameze.

În premieră pentru România, la Expozitia Internaţională Starkatz va avea loc un "Best in show" pentru rasă British Shorthair.

Câştigătorii for fi desemnaţi de un juriu compus din cinci arbitri internaţionali - Satu Hämäläinen (Finlanda), Marc Crastucci (Franţa), Marek Chadaj (Polonia), Laura Boshoven (Olanda) şi Lena Venclikova (Cehia). Câştigătorii vor primi cupe, rozete, mâncare şi accesorii oferite de sponsorii evenimentului.

Vizitatorii vor putea admira superbele pisici, dar se vor putea implica şi în alte activităţi pentru familie şi copii precum colţul de mângâiat pisici, atelier de pictat pe faţă pentru cei mai mici dintre vizitatori. De asemenea, sponsorii vor oferi la preţuri promoţionale mâncare şi accesorii pentru pisici, informaţii despre servicii veterinare precum şi articole lucrate manual, inclusiv bijuterii.

În cadrul expoziţiei, vor fi disponibile pentru adopţie gratuită pisici vaccinate şi sterilizate, însoţite de un kit de adopţie Royal Canin.

Evenimentul va avea loc pe 28 şi 29 septembrie, la Plaza România, între orele 11.00 şi 18.00.

Asociaţia Felina Cat-Stanta este o asociaţie non profit, membra a federaţiei române de profil care reuneşte crescători de pisici de rasă şi pasionaţi ai domeniului şi care organizează sub brandul propriu Starkatz expoziţii internaţionale de pisici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici