Petre Geambaşu şi Doina Spătaru, într-un concert inedit, pe 29 octombrie, la Sala Palatului

Petre Geambaşu va concerta pe 29 octombrie, la Sala Palatului din Capitală, spectacolul inedit reprezentând aniversarea celor 50 de ani de activitate artistică, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

1157 afișări
Imaginea articolului Petre Geambaşu şi Doina Spătaru, într-un concert inedit, pe 29 octombrie, la Sala Palatului

Doina Spătaru (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

De asemenea, alături de Petre Geambaşu va fi şi Doina Spătaru, cei doi urmând să interpreteze piese precum "Nu am uitat" şi "El Lute".

Doina Spătaru vorbeşte cu emoţie despre destinul artistic comun: "De exact 34 de ani împărţim scena cu tot ce înseamnă ea: muncă, emoţii, satisfacţii, bucurii. (...) La ceas aniversar şi în aşteptarea concertului din 29 octombrie vreau să asigur atât pe Petrică, cât şi pe toţi colegii din formaţie, de toată aprecierea şi consideraţia mea şi, aşa după cum spunea primul nostru duet, susţinut împreună, în '79 -«N-am uitat!»... nimic din toată activitatea noastră artistică".

Totodată, Petre Geambaşu va oferi publicului, alături de orchestra care îi poartă numele, un eveniment pe măsura ocaziei. "Pregătim un spectacol de elită, complex şi impozant, care va dura mai bine de două ore, cu orchestra ce a pregătit un repertoriu deosebit şi cu invitaţi speciali: Paula Seling şi Călin Geambaşu", spune artistul.

De mai bine de şapte ani, Orchestra "Petre Geambaşu Show Band" este prezentă în platoul spectacolului TV "Dansez Pentru Tine". În formula actuală a Orchestrei Petre Geambaşu sunt prezenţi câţiva instrumentişti cu care artistul a plecat la drum, cu mai bine de 25 de ani în urmă, alături de o nouă generaţie de instrumentişti performanţi.

Pentru spectacolul aniversar din 29 octombrie de la Sala Palatului se pun în vânzare următoarele categorii de bilete: categoria 1 - 120 de lei, categoria 2 - 100 de lei, categoria 3 - 80 de lei, categoria 4 - 60 de lei, categoria 5 - 40 de lei. Biletele sunt disponibile în toată reţeaua Biletoo. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor.

Cei care doresc să comande online o pot face de pe www.Biletoo.ro şi www.blt.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici