Piaţa Victoriei va găzdui pentru prima oară un târg de beauty: Demonstaţii de machiaj şi hairstyling

Bucharest Beauty Expo va avea loc în perioada 9-11 Septembrie şi este organizat de către Project Expo Sports & Games - coordonator al Târgului Imobiliar Project Expo, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din Romania, care se desfăşoară de asemenea în Piaţa Victoriei.

374 afișări
Imaginea articolului Piaţa Victoriei va găzdui pentru prima oară un târg de beauty: Demonstaţii de machiaj şi hairstyling

Piaţa Victoriei va găzdui pentru prima oară un târg de beauty: Demonstaţii de machiaj şi hairstyling

Bucharest Beauty Expo transformă Piaţa Victoriei într-un tărâm al eleganţei şi frumuseţii la început de toamnă. În perioada 9-11 Septembrie va avea loc primul târg de produse cosmetice şi beauty organizat vreodată în Piaţa Victoriei - unul dintre cele mai importante noduri rutiere şi pietonale din Bucureşti. În pavilionul expoziţional care va fi amplasat în Piaţa Victoriei se vor reuni cei mai importanţi producători de produse cosmetice din România, dar şi reprezentanţi ai celor mai cunoscute branduri internaţionale.

Expoziţia va avea mai multe categorii: produse pentru îngrijirea tenului, produse pentru machiaj, manichiură-pedichiură, produse pentru îngrijire corporală, produse pentru îngrijirea părului, produse wellness, parfumuri, accesorii, dar şi aparatură dedicată întreţinerii pielii, părului şi corpului. Vor fi prezentate şi produse bio, complet naturale, sau creme care în mod obişnuit pot fi achiziţionate din farmacii. În plus, va exista o secţiune dedicată saloanelor de cosmetică şi coafură, unde maeştri în arta machiajului şi hair-stiliştii vor face demonstraţii.

În condiţiile în care doar 5% dintre cumpărători comandă cosmetice online (conform Gilles Antoine, directorul L’Oreal - citat într-un interviu din Ziarul Financiar), Bucharest Beauty Expo vine în întâmpinarea tuturor doamnelor, domnişoarelor, dar şi domnilor care nu au timp sa ia la rând nenumarate magazine pentru a-şi alege produsele favorite şi care totuşi preferă să testeze înainte de a cumpăra. La Bucharest Beauty Expo oricine va avea posibilitatea să aleagă dintr-o gamă largă de produse şi în acelaşi timp să beneficieze şi de ofertele de preţ pe care expozanţii le vor avea pe perioada celor trei zile de eveniment.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici