Presiuni pentru externarea lui Britney Spears: Fanii cântăreţei au organizat manifestaţii în faţa clinicii | VIDEO

Admiratorii cântăreţei americane Britney Spears au protestat faţă de internarea artistei într-o clinică de psihiatrie, pe care o suspectează ca fiind împotriva voinţei acesteia, relatează hollywoodreporter.com.

5762 afișări
Imaginea articolului Presiuni pentru externarea lui Britney Spears: Fanii cântăreţei au organizat manifestaţii în faţa clinicii | VIDEO

Fanii lui Britney Spears au protestat faţă de internarea cântăreţei într-o clinică de psihiatrie | VIDEO

Manifestarea, care a avut loc la primăria din West Hollywood, Los Angeles, a fost transmisă în direct pe platforma YouTube. Ea a avut loc în contextul apariţiei în mediul online a unor zvonuri potrivit cărora Britney Spears nu s-a internat de bună voie într-o clinică de psihiatrie, în luna martie.

Participanţii la protest au susţinut că managerul artistei, Larry Rudolph, a fost cel care a decis internarea acesteia. Ei au afişat pancarte cu textele "Free Britney" ("Eliberaţi-o pe Britney") şi "Truth Will Set Her Free"("Adevărul o va elibera") şi au cerut demisia reprezentantului artistei.

Cântăreaţa americană Britney Spears s-a internat într-o clinică de psihiatrie pentru a se dedica "propriei persoane". Decizia a venit după ce tatăl ei, Jamie Spears, a fost pe punctul de a muri în noiembrie 2018, când a suferit o ruptură la colon. Ea a primit permisiunea de a părăsi instituţia pentru o zi, pentru a celebra Paştele alături de familia sa.

Britney Spears, în vârstă de 37 de ani, era una dintre cele mai apreciate cântăreţe pop ale anilor 1990. Artista se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut în favoarea fostului soţ, rapperul Kevin Federline, custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston, în vârstă de 13 ani, şi Jayden James, în vârstă de 12 ani.

Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100. Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat "Glory", al nouălea de până acum, a fost lansat în august 2016.

De-a lungul anilor, Spears a primit mai multe premii, printre care un Grammy, şase MTV Video Music Awards, inclusiv unul pentru întreaga carieră, şi şapte Billboard Music Awards. Artista a primit şi o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici