Prinţul Charles şi-a sărbătorit ziua de naştere în compania regizorului Peter Jackson

Prinţul Charles a suflat spre cele 64 de lumânări din tortul său aniversar, miercuri, în Noua Zeelandă, pe acordurile unui cântec al trupei The Beatles, în compania cineastului Peter Jackson, regizorului filmelor din francizele "Stăpânul inelelor" şi "The Hobbit".

218 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles şi-a sărbătorit ziua de naştere în compania regizorului Peter Jackson

Prinţul Charles şi-a sărbătorit ziua de naştere în compania regizorului Peter Jackson (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Prinţul Charles şi soţia lui, Camilla, ducesa de Cornwall, au participat la o recepţie organizată în onoarea lor la sediul guvernului din Wellington, în prezenţa a 64 de persoane, născute toate pe data de 14 noiembrie, cu vârste cuprinse între 18 ani şi 101 ani.

Cu această ocazie, o fanfară militară a interpretat "When I'm Sixty-Four", o piesă celebră a piesei The Beatles, compusă de Paul McCartney.

Prinţul Charles şi Camilla au participat apoi la o degustare a unor preparate locale, printre care s-au numărat gogoşile cu scoici fripte şi pavlova, o prăjitură din bezea cu fructe roşii.

Cuplul princiar a vizitat apoi studiourile în care au fost produse efectele speciale pentru "Stăpânul Inelelor" şi "Hobbitul", deţinute de cineastul neozeelandez Peter Jackson, care a adaptat pentru marele ecran romanele scriitorului britanic J. R. R. Tolkien, unul dintre romancierii preferaţi ai prinţului Charles.

În aceste studiouri sunt turnate filmele din noua trilogie a lui Jackson, "The Hobbit", din care primul film - "Hobbitul - O călătorie neaşteptată" - va fi lansat în premieră mondială la Wellington, pe 28 noiembrie. Acest film va ajunge pe marile ecrane din România pe 14 decembrie.

"Nu puteţi să ştiţi cât sunt de fericit. Este cel mai frumos cadou aniversar care mi-a fost făcut de multă vreme încoace", a spus prinţul Charles.

Prinţul Charles şi Camilla se află într-un turneu în regiunea Asia-Pacific, organizat în cadrul seriei de evenimente care celebrează jubileul de diamant al reginei Elizabeth a II-a. Noua Zeelandă, fostă colonie britanică, reprezintă ultima etapă din acest turneu, care se va încheia vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici