Prinţul Charles şi soţia lui în ringul de DANS: Cum se mişcă moştenitorul tronului britanic pe muzica anilor 40 - FOTO, VIDEO

Prinţul Charles a impresionat publicul adunat la o manifestaţie stradală prin mişcările de dans pe care le-a arătat în timp ce îşi rotea partenera pe muzică jazz, soţia lui, Ducesa de Cornwall, arătându-se la fel de talentată în dansul cu partenerul ei.

Urmărește
934 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles şi soţia lui în ringul de DANS: Cum se mişcă moştenitorul tronului britanic pe muzica anilor 40 - FOTO, VIDEO

Perechea regală a a avut ocazia să se destindă în timpul unei vizite în oraşul Christchurch din Noua Zeelandă pe care au făcut-o ca să observe cum s-au redresat locuitorii în urma cutremurului devastator de anul trecut, scrie Daily Mail.

Ducesa Camilla a fost cea care a spart gheaţa pe ringul de dans la invitaţia lui Sam Johnson, un tânăr foarte apreciat pentru organizarea unei armate de studenţi voluntari care au ajutat în perioada ulterioară dezastrului natural.

Cunoscută ca fiind fan al show-ului de dans cu celebrităţi difuzat de postul BBC "Strictly Come Dancing", Ducesa Camilla şi-a ţinut mâna în mâna tânărului, cei doi începând să se mişte în pas domol.

După câteva momente Ducesa a aruncat o privire către soţul ei, care o urmărea de pe margine, şi i-a spus: "Hai, dragul meu, trebuie să dansezi şi tu".

Cea care a profitat de ocazie şi l-a luat la dans pe Prinţul de Wales a fost Lisa Shannon, în vârstă de 57 de ani, studentă la psihologie în Chirstchurch.

Prinţul Charles a adoptat un pas mai ritmat faţă de soţia lui, învârtindu-şi partenera pe fundalul muzicii jazz swing din anii '40. Moştenitorul tronului britanic a dansat obraz în obraz cu doamna Shannon, râzând când îşi dădeau drumul mâinilor şi rotind-o din nou în timp ce îşi etala abilităţile.

Partenera de dans a rămas fără suflare la sfârşitul lecţiei improvizate de dans, spunând: "Dacă nu întrebi nu primeşti, l-am văzut stând acolo părând cam singuratic şi m-am gândit să-l invit la dans".

"El a condus şi eu l-am urmat, iar eu nu urmez de obicei, dar el a deţinut cu siguranţă controlul", a adăugat femeia, impresionată de prestaţia Prinţului Charles.

Ringul de dans pe care au evoluat Prinţul de Wales, de 64 de ani, şi Ducesa de Cornwall, de 65, a fost ridicat de trustul caritabil Gap Filler. Pentru aproape doi ani, organizaţia s-a ocupat cu identificarea a diferite modalităţi creative de folosire a spaţiilor publice în urma cutremurului care a lovit Christchurch în septembrie 2010 şi a unui al doilea seism care a provocat mai mult de 180 de morţi în februarie 2011.

Cei doi s-au oprit pe ringul de dans după ce au vizitat o zonă de făcut cumpărături din centrul oraşului Christchurch pentru a vedea cum au reuşit  comercianţii şi afaceriştii independenţi, mutaţi forţat din magazine din cauza cutremurului, să-şi pună afacerile din nou pe picioare în containere de transport maritim.

În cadrul proiectului Re:Start, containerele au fost vopsite în culori vii, dotate cu uşi şi cu ferestre şi asamblate astfel încât să fie folosite sub formă de spaţii comerciale temporare.

În timpul aceleiaşi vizite în Noua Zeelandă, cuplul regal s-a întâlnit, într-un cadru privat, cu 20 de oameni care au fost grav răniţi în clădirile prăbuşite în cutremurul din 2011. Supravieţuitorii le-au împărtăşit Prinţului şi Ducesei poveştile impresionante în cadrul unei recepţii desfăşurate în birourile Consiliului Municipal din Christchurch.

"Este extrem de important că Prinţul s-a întâlnit cu noi, nu suntem oameni care au murit, suntem aici, dar nu s-a acordat mai deloc atenţie celor grav răniţi", a spus o asistentă de 54 de ani, care a rămas paraplegică după ce acoperişul unei cafenele s-a prăbuşit pe ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici