Prinţul William şi Daniel Craig au efectuat tranzacţii la bursă în scopuri caritabile

Prinţul William, Daniel Craig şi Geri Halliwell se numără printre celebrităţile din Marea Britanie care şi-au testat, miercuri, capacităţile de agenţi de bursă, participând la o sesiune de tranzacţii bursiere, organizată în scopuri caritabile la Londra, informează contactmusic.com.

28 afișări
Imaginea articolului Prinţul William şi Daniel Craig au efectuat tranzacţii la bursă în scopuri caritabile

Prinţul William (Foto) şi Daniel Craig au efectuat tranzacţii la bursă în scopuri caritabile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul William şi tatăl său, prinţul Charles, au fost oaspeţii de onoare ai firmei de investiţii ICAP, care a luat hotărârea de a dona toate beneficiile financiare obţinute în cursul zilei de miercuri în favoarea a peste 200 de organizaţii şi fundaţii de caritate.

Prinţul William şi prinţul Charles au răspuns la telefon, participând la încheierea unor tranzacţii bursiere.

La această acţiune au participat şi actorul Daniel Craig, cântăreaţa Geri Halliwell şi actorul David Tennant.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici