ProFM Bagă Mare prezintă "Căutătorii de Comori"

ProFM îşi mută centrul de comandă la malul mării începând de luni, iar de aceasta dată, Greeg, Onuc şi Mădălina iau cu asalt plaja Aruba din Costineşti şi pornesc un nou sezon ProFM Bagă Mare - ediţia "Căutătorii de Comori", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

194 afișări
Imaginea articolului ProFM Bagă Mare prezintă "Căutătorii de Comori"

ProFM Bagă Mare prezintă "Căutătorii de Comori"

ProFM transmite live din Costineşti pe durata întregului sezon estival. Cea mai cool căutare de "comori" începe luni şi aduce cu ea concerte, vedete şi transmisiuni directe, dar şi premii pe măsură.

Cei care ajung pe plaja ProFM pot pleca acasă cu o mulţime de premii: smartphone-uri, gadget-uri (tablete, laptop-uri), tichete pentru sporturi pe plajă şi în mare (banana ride, jet ski etc), cocktail-uri, all day pass-uri la şezlong şi premiul cel mare, în fiecare vineri, o vacanţă pentru două persoane.

Şi pentru că distracţia în zilele toride de vară merge la fix cu muzica de la ProFM - Antonia, Corina, What's Up şi Cabron au fost primii care au răspuns la apel.

Pentru cei care nu reuşesc să ajungă la Costineşti, Greeg, Onuc şi Mădălina aduc atmosfera de la malul mării pe frecvenţele ProFM, de luni până vineri, între 10.00 şi 18.00, sâmbătă de la 14.00 la 18.00, iar duminică de la 12.00 la 16.00.

Pentru cine nu prinde distracţia pe www.profm.ro în fiecare vineri de la ora 18.00, ProFM Bagă Mare- emisiunea cu cele mai tari faze de la mare- va fi difuzată pe MTV România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici