Radu Mazăre, în uniformă de general german la o prezentare de modă - VIDEO

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a fost manechin sâmbătă seară, prezentând o uniformă de general din Armata Germană, în cadrul evenimentului "Mamaia Milano Night", desfăşurat în Piaţeta Cazinoului din staţiunea Mamaia.

308 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre, în uniformă de general german la o prezentare de modă - VIDEO

Radu Mazăre, în uniformă de general german la o prezentare de modă (Imagine: Ştefan Ciocan/Mediafax Foto)

Sute de turişti şi constănţeni au asistat timp de două ore la un spectacol de modă, muzică şi dans, în cadrul căruia au fost prezentate trei colecţii de modă, două ale unor designeri italieni şi una a unui creator român. Spectatorii au putut admira mai întâi o colecţie semnată de celebrul designer Angelo Marani, iar apoi una a lui Federico Sangalli.

Momentele de muzică au fost asigurate de Horia Brenciu şi HB Orchestra, ei fiind ajutaţi de mai mulţi invitaţi, printre care şi Bogdan Bradu. Cei prezenţi în Piaţeta Cazinoului din Mamaia au avut parte şi de un spectacol de dans contemporan, realizat de trupa Mistery Diamond.

Punctul culminant al serii a fost prezentarea creaţiilor Marcelei Cuzin, o colecţie Army, la finalul căreia au defilat pe podium Radu Mazăre şi fiul său, Răducu. Primarul era îmbrăcat într-o uniformă a Armatei Germane, iar fiul său era costumat într-o ordonanţă a unui ofiţer german.

Edilul a respins, la finalul prezentării de modă, acuzaţiile că ar fi fost îmbrăcat într-o uniformă nazistă.

"Este uniformă de general, de infanterist, nu are legătură cu SS-ul, şi nici nu sunt însemne naziste pe uniformă. La piept este Crucea de fier, o decoraţie recunoscută de statul german şi în acest moment. M-am inspirat din filmul Operaţiunea Valkyrie, în care un colonel din armata germană se străduia să scape Germania de un dictator nebun", a afirmat Radu Mazăre, după prezentarea de modă.

Video Stirileprotv.ro

El a mai precizat că fondurile pentru realizarea "Mamaia Milano Night" s-au ridicat la 60.000 de euro.

La final, Radu Mazăre a mai stat puţin în Piaţeta Cazinoului din staţiunea Mamaia pentru a face câteva fotografii cu turiştii care i-au solicitat acest lucru.

Primarul municipiului Constanţa s-a aflat la a doua experienţă de acest gen, după ce acum câteva luni a participat la o altă prezentare de modă în care a interpretat rolul James Bond.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici