„Răpire extraterestră”, surprinsă de o cameră de supraveghere | VIDEO

Un bărbat pare să dispară fără urmă într-un clip video suprins de camera de supraveghere de la uşa unei case.

4506 afișări
Imaginea articolului „Răpire extraterestră”, surprinsă de o cameră de supraveghere | VIDEO

„Răpire extraterestră”, surprinsă de o cameră de supraveghere | VIDEO (Foto: Captură din video)

Înregistrarea s-a viralizat, iar utilizatorii de internet au glumit, spunând că bărbatul a fost răpit de extretereştri. Cel mai probabil, însă, a fost vorba despre o iluzie optică sau de o defecţiune a soneriei inteligente Ring, potrivit publicaţiei New York Post.

Camerele de tipul Ring surprind tot felul de incidente ciudate. Recent, imagini dramatice au fost surprinse de o cameră de supraveghere din Las Vegas. O femeie a reuşit să scape din maşina celui care pare să o fi răpit şi a fugit disperată la prima uşă pe care a văzut-o pentru a cere ajutor. Bărbatul a prins-o din urmă în cele din urmă şi, după ce a bătut-o, a adus-o din nou în maşină.

Mai mult, anul trecut camera de supraveghere de la uşa unei case din statul american Oklahoma a surprins momentul în care un bărbat a fost muşcat de un şarpe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici