Rapperul britanic Tinie Tempah concertează, joi, într-un club din Bucureşti - VIDEO

Rapperul britanic Tinie Tempah, celebru pe plan internaţional pentru hiturile "Written in the stars", "Miami to Ibiza", "Trampoline", "Eartquake" şi "Pass Out", va concerta joi, de la ora 23.00, în Club Bamboo din Bucureşti.

114 afișări
Imaginea articolului Rapperul britanic Tinie Tempah concertează, joi, într-un club din Bucureşti - VIDEO

Rapperul britanic Tinie Tempah concertează, joi, într-un club din Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Patrick Chukwuemeka Okogwu, cunoscut ca Tinie Tempah, este un rapper britanic. S-a născut în Londra, pe 7 noiembrie 1988, şi este de origine nigeriană.

A lansat primul mixtape în 2007. Primul său album, "Disc-Overy", a debutat pe primul loc în Marea Britanie, în octombrie 2010, şi a fost urmat de două single-uri care s-au situat pe primul loc în topuri.

În februarie 2011, a câştigat două Brit Awards (premiile industriei muzicale britanice).

La concertul de la Bucureşti vor putea fi ascultate unele dintre cele mai cunoscute hituri ale rapperului britanic, precum "Written in the stars", "Miami to Ibiza", "Trampoline", "Eartquake" şi "Pass Out".

Concerul de joi marchează 12 ani de la înfiinţarea clubului bucureştean, iar intrarea la eveniment este liberă, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici