Rapperul Snoop Dogg va colabora cu HBO pentru un nou serial

Rapperul american Snoop Dogg va colabora cu reţeaua de televiziune HBO pentru realizarea unui nou serial, potrivit unui anunţ făcut vineri de celebrul cântăreţ, informează contactmusic.com.

157 afișări
Imaginea articolului Rapperul Snoop Dogg va colabora cu HBO pentru un nou serial

Rapperul Snoop Dogg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Snoop Dogg , în vârstă de 43 de ani, a făcut acest anunţ în timpul discursului pe care l-a susţinut, vineri dimineaţa, la ediţia din acest an a festivalului South by Southwest.

Rapperul american lucrează deja la noul proiect pentru HBO alături de regizorul Allen Hughes şi scriitorul Rodney Barnes.

Potrivit Deadline, Snoop Dogg a anunţat că noul serial va avea o acţiune plasată în Los Angeles, la începutul anilor 1980. De asemenea, acţiunea serialului ar urma să fie centrată pe o familie a cărei viaţă aparent idilică este ruinată din cauza ciocnirilor dintre comunitatea în care aceasta trăieşte şi politica americană.

Cordozar Broadus Jr, născut pe 20 octombrie 1971, cunoscut după numele de scenă Snoop Doggy Dogg şi Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", apărut pe piaţă în aprilie 2013.

În septembrie 2008, Snoop Dogg a susţinut un concert la Arenele Romane din Bucureşti.

Home Box Office (HBO) este cea mai cunoscută reţea de televiziune premium din SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici