Reacţia lui Ştefan Bănică Jr, după moartea Tamarei Buciuceanu: A plecat spre mai bine şi nu a luat nimic cu ea

Ştefan Bănică junior a transmis, marţi seară, un mesaj de condoleanţe la moartea Tamarei Buciuceanu Botez, precizând că actriţa „a plecat spre mai bine şi nu a luat nimic cu ea".

2692 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Ştefan Bănică Jr, după moartea Tamarei Buciuceanu: A plecat spre mai bine şi nu a luat nimic cu ea

Reacţia lui Ştefan Bănică Jr, după moartea Tamarei Buciuceanu: A plecat spre mai bine şi nu a luat nimic cu ea

„A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine şi nu a luat nimic cu ea. In schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare in teatru, televiziune sau in film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generaţii întregi, sa le descreteasca fruntile, sa le cultive. Asta înseamnă până la urma un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulţumesc pentru tot ce am învăţat şi m-ai învăţat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!", a scris Ştefan Bănică Jr. pe Facebook.

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marţi, la Spitalul Elias din Capitală, au precizat, reprezentanţii unităţii spitaliceşti.

Actriţa a fost internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii octombrie, iar în ultimele zile, starea sa de sănătate se agravase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici