Reacţiile vedetelor după moartea lui designerului L'Wren Scott

O serie de celebrităţi şi-au exprimat regretul faţă de moartea designerului L'Wren Scott, partenera de viaţă a rockerului Mick Jagger, care a fost găsită decedată luni, în apartamentul ei din New York.

568 afișări
Imaginea articolului Reacţiile vedetelor după moartea lui designerului L'Wren Scott

Reacţiile vedetelor după moartea lui designerului L'Wren Scott (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Modelul Naomi Campbell, Anna Wintour - editorul revistei Vogue -, cântăreaţa Madonna şi actriţa Nicole Kidman se numără printre celebrităţile care au lăudat cariera lui L'Wren Scott.

Top-modelul Naomi Campbell a spus că L'Wren Scott era "simbolul eleganţei şi feminităţii".

Anna Wintour a descris-o pe Scott ca pe "o perfecţionistă totală, întotdeauna incredibil de generoasă, elegantă, amabilă şi foarte amuzantă".

"Manierele şi şarmul ei din vechea Americă parcă veneau din alte vremuri, însă sensibilitatea ei era întotdeauna violent de modernă", a adăugat Anna Wintour.

Madonna a declarat: "Este o pierdere îngrozitoare şi tragică. Sunt foarte supărată. Am iubit creaţiile lui L'Wren şi ea era întotdeauna foarte generoasă cu mine".

Actriţa Nicole Kidman, bună prietenă cu L'Wren Scott de mulţi ani, s-a declarat "întristată şi şocată şi incapabilă să spună ceva în aceste momente", potrivit purtătorului de cuvânt al artistei australiene.

Bianca Jagger, una dintre fostele soţii ale lui Mick Jagger, a declarat pe Twitter: "Sunt îndurerată să aud vestea despre moartea încântătoarei şi talentatei L'Wren. Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă spre familia ei. Dumnezeu s-o odihnească!".

L'Wren Scott a fost găsită decedată de asistenta ei, luni, în jurul orei locale 10.00.

Scott a fost găsită moartă de asistenta ei la 90 de minute după ce i-a trimis acesteia un SMS prin care îi cerea să vină în apartamentul ei din Manhattan, fără să îi precizeze motivul.

L'Wren Scott, născută Luann Bambrough, a fost crescută de părinţi adoptivi mormoni, în statul american Utah.

Avea o înălţime de 191 centimetri şi şi-a început cariera ca model, la Paris, apoi s-a mutat la Los Angeles, unde a devenit stilist.

Şi-a înfiinţat propria casă de modă în 2006 şi a creat o linie vestimentară la preţuri mai mici, în colaborare cu Banana Republic.

L'Wren Scott a creat ţinute pe care o serie de vedete - precum Oprah Winfrey, Sarah Jessica Parker şi Angelina Jolie - le-au purtat pe covorul roşu.

A fost şi consultantul directorului de costume de la filmele "Ocean's Thirteen" şi "Eyes Wide Shut".

Avea o relaţie cu Mick Jagger, în vârstă de 70 de ani, din 2001, după ce rockerul britanic divorţase de Jerry Hall.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici