L'Wren Scott, partenera lui Mick Jagger, a fost găsită moartă

L'Wren Scott, designer şi prietena cântăreţului Mick Jagger, a fost găsită moartă, luni, în apartamentul ei din Manhattan, în New York, poliţia suspectând ipoteza sinuciderii, scrie site-ul postului ABC News.

4402 afișări
Imaginea articolului L'Wren Scott, partenera lui Mick Jagger, a fost găsită moartă

Mick Jagger si L'Wren Scott (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Poliţia a fost chemată în jurul orei 10.00 dimineaţa (16.00, ora României) la apartamentul din Manhattan al lui L'Wren Scott, în vârstă de 47 de ani.

Potrivit presei americane, L'Wren Scott a fost găsită moartă de asistenta sa, care a alertat autorităţile.

Conform unor surse din cadrul anchetatorilor citate de ABC News, Scott a fost găsită spânzurată. Poliţia nu a găsit niciun bilet, dar nici nu există suspiciuni de crimă.

L'Wren Scott era, de peste zece ani, prietena lui Mick Jagger, liderul formaţiei Rolling Stones.

Mick Jagger a aflat vestea în Australia, unde este în turneu cu Rolling Stones.

Potrivit purtătorului de cuvânt al formaţiei, citat de ABC News, cântăreţul este "şocat şi devastat" de această veste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici