Record Guinness: Cel mai mare acvariu din lume, inaugurat în China - FOTO

Cel mai mare acvariu din lume, Chimelong Ocean Kingdom, a fost inaugurat recent în China, au anunţat, luni, reprezentanţii Guinness Book of World Records.

631 afișări
Imaginea articolului Record Guinness: Cel mai mare acvariu din lume, inaugurat în China - FOTO

Record Guinness: Cel mai mare acvariu din lume, inaugurat în China (Imagine: Guiness World Records)

Chimelong Ocean Kingdom a stabilit cu această ocazie cinci recorduri mondiale, scrie huffingtonpost.com.

Pe lângă titlul de cel mai mare acvariu din lume, Chimelong Ocean Kingdom deţine de acum înainte şi recordurile pentru "cel mai mare dom subacvatic", "cel mai mare bazin de acvariu", "cea mai mare fereastră de acvariu" şi "cel mai mare panou din acril".

Acvariul chinezesc are un volum total de apă de 48,71 milioane de litri.

Chimelong Ocean Kingdom oferă vizitatorilor mai multe arii cu diverse teme acvatice, fiecare dintre acestea simbolizând o anumită zonă oceanică. Acvariul uriaş face parte din Chimelong Hengqin Bay Hotel, care este cel mai mare hotel cu tematică ecologică din China.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici