Robert Pattinson apare dezbrăcat în noul său film - VIDEO

Robert Pattinson, urmează să apară în faţa fanilor cu o altă imagine, cea de "băiat foarte rău", actorul apărând chiar dezbrăcat în noul său film, "Cosmopolis".

612 afișări
Imaginea articolului Robert Pattinson apare dezbrăcat în noul său film - VIDEO

Robert Pattinson apare dezbrăcat în noul său film

Actorul care  îl interpretează pe vampirul Edward Cullent în seria "Amurg" / "Twilight" dă viaţă milionarului Eric Parker.

Robert Pattinson poate fi văzut dezbrăcat în timp ce o femeie îl ameninţă cu arma în secvenţele care fac parte din "Cosmopolis", film ce urmează să fie lansat la sfârşitul lunii mai.

Filmul urmăreşte o zi din viaţa milionarului Eric Parker, care trece prin mai multe întâmplări semnificative în New York.

Iniţial, actorul desemnat pentru rolul principal a fost Collin Farrell, dar el a fost nevoit sa renunţe din cauza programului încărcat.

Filmul îi mai are în distribuţie pe Paul Giamatti, Juliette Binoche, Samantha Morton şi Jay Burachel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici