Rochia care va provoca o tevatură mai mare decât cea purtată la Oscar de Angelina Jolie - FOTO

Angelina Jolie a creat o adevărată tevatură la începutul anului, când a apărut la gala premiilor Oscar cu o rochie neagră de catifea despicată într-o parte până la nivelul şoldului şi a lăsat la vedere aproape în întregime un picior. Acum, fotomodelul Anja Rubik a purtat o rochie asemănătoare, doar că a lăsat la vedere mult mai multă piele decât actriţa.

1611 afișări
Imaginea articolului Rochia care va provoca o tevatură mai mare decât cea purtată la Oscar de Angelina Jolie - FOTO

Angelina Jolie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rochia a fost creată de designerul Anthony Vaccarello, la braţul căruia fotomodelul de 28 de ani s-a aflat la Gala Muzeului Metropolitan de Artă, informează Daily Mail.

Fotomodel pentru calendarul Pirelli, Anja Rubik nu s-a sfiit să poarte la evenimentul de la muzeul din New York rochia ce conţinea mai puţin material decât putea să acopere din corpul ei.

Mai mult, din imagini se poate deduce că ea nu a purtat nici lenjerie intimă.

La ceremonia de decernare a premiilor Oscar, Angelina Jolie a pozat intenţionat cu piciorul la vedere, imaginea cu ea în această poziţie stârnind reacţii pe internet. "Piciorului stâng al Agelinei Jolie" i s-a creat chiar şi un cont pe Twitter, la care s-au abonat peste 15.000 de utilizatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici