Rolul pentru care s-a ÎNFOMETAT timp de o lună: Jared Leto, în pielea unui travestit pe platoul de filmare - FOTO

După ce au trecut prin transformări fizice dramatice pentru rolurile din "Dallas Buyers Club", filmul în care vor juca împreună, actorii Matthew McConaughey şi Jared Leto au fost fotografiaţi în timpul unor repetiţii.

19342 afișări
Imaginea articolului Rolul pentru care s-a ÎNFOMETAT timp de o lună: Jared Leto, în pielea unui travestit pe platoul de filmare - FOTO

Jared Leto (Imagine: Hepta)

McConaughey a apărut în mod evident mai slab, purtând o cămaşă neagră, blugi albaştri şi o pălărie neagră de cowboy, în timp ce colegul lui, care interpretează un travestit, era îmbrăcat într-o rochie cu dungi negre şi roşii, o haină de blană şi dresuri albastre care i-au scos în evidenţă picioarele subţiri.

După ce a slăbit 18 kilograme, Matthew McConaughey, în vârstă de 43 de ani, aşteaptă sfârşitul filmărilor de la "Dallas Buyers Club", scrie Celebrity Gossip.

"Voi mânca 70 la sută vită, 30 la sută carne tocată grasă de vită, poate un cheeseburger cu trei tipuri de brânză. Le voi prepara pe toate şi voi avea grijă ca totul să dureze trei ore. O să mănânc chifle cu unt pe ambele părţi, prăjite şi puse pe grătar. O să topesc brânza pe partea de sus a chiflei (...)", a declarat el.

În filmul regizat de canadianul Jean-Marc Vallee, McConaughey îl va interpreta pe Ron Woodroof, un electrician heterosexual, homofob, din Texas, căruia medicii i-au spus că mai are şase luni de trăit după ce a aflat că are SIDA. Nemulţumit de faptul că nu are acces la medicamente opţionale, el a pus la punct o afacere prin care aducea prin contrabandă medicamente pentru SIDA, pe care le oferea altor bolnavi. El a murit în 1992. Se pare că McConaughey a câştigat rolul în detrimentul unor staruri precum Brad Pitt sau Ryan Gosling.

La sfârşitul lunii noiembrie, actorul şi muzicianul Jared Leto a publicat o fotografie în care apărea drastic transformat şi a declarat că s-a înfometat timp de o lună pentru a se potrivi personajului din film.

Într-un rol ce are un potenţial extraordinar, Jared Leto va juca rolul unui travestit infectat cu HIV, care îl ajută pe Woodroof. La un moment dat, numele actorului Gael Garcia Bernal era vehiculat pentru acest rol.

Jared Leto şi-a început cariera în showbiz lucrând ca actor şi a colaborat cu câţiva regizori de excepţie. Astfel, el a lucrat cu David Fincher la filmele "Fight Club" şi "Panic Room", însă a devenit cu adevărat celebru după ce a lucrat cu Darren Aronofsky la impresionantul "Requiem for a Dream". 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici