Românca Andreea Diaconu, interpreta personajului Elaine într-o replică a serialului TV "Seinfeld"

Serviciul de video online Hulu a "transformat" un colţ din Fourteenth Street din New York, SUA, într-o replică exactă a apartamentului din cartierul Upper West Side, ce i-a aparţinut lui Jerry Seinfeld, celebrul personaj din serialul omonim, iar modelul Andreea Diaconu a jucat rolul Elaine.

283 afișări
Imaginea articolului Românca Andreea Diaconu, interpreta personajului Elaine într-o replică a serialului TV "Seinfeld"

Românca Andreea Diaconu, interpreta personajului Elaine într-o replică a serialului TV "Seinfeld"

Platforma online a încercat să recreeze momentele preferate din serialul TV "Seinfield", iar românca Andreea Diaconu a imitat personajul Elaine Benes, interpretat în producţia TV de actriţa Julia Louis-Dreyfus, informează vogue.com.

Diaconu, în vârstă de 24 de ani - care consideră că Elaine este cel mai bun personaj de televiziune -, a purtat mai multe ţinute în stilul acesteia, toate dintr-o colecţie curentă. Printre acestea se numără o ţinută alcătuită dintr-o rochie Ulla Johnson, pantofi Hermès, colier şi cercei Bibi van der Velden, ochelari See şi şosete Hue.

Andreea Diaconu a devenit în foarte scurt timp unul dintre cele mai apreciate modele la nivel internaţional. Prima sa apariţie pe un podium important de modă a fost la New York Fashion Week, când au fost prezentate colecţiile primăvară-vară 2007. Au urmat colaborări cu designeri şi case de modă celebre, precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant, Giorgio Armani, Ralph Lauren şi Chloe.

Serialul "Seinfeld", difuzat în anii '90, a avut nouă sezoane, a fost vizionat de peste 30 de milioane de telespectatori şi i-a adus actorului american Jerry Seinfeld un salariu de 14 milioane de dolari pe episod. Serialul este la mare căutare şi în zilele noastre, producătorii show-ului luând, de curând, decizia de a lansa catalogul complet "Seinfeld" şi în format DVD, pentru telespectatorii mai tineri.

În prezent, pe platforma Hulu, utilizatorii pot urmări întregul serial TV "Seinfield".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici