Serialul "Seinfeld" ar putea fi redifuzat integral pe un serviciu de streaming online

Compania Sony Pictures TV se află în negocieri avansate ce vizează posibilitatea de a difuza toate cele 180 de episoade ale serialului "Seinfeld" pe un serviciu de streaming online, informează huffingtonpost.com.

442 afișări
Imaginea articolului Serialul "Seinfeld" ar putea fi redifuzat integral pe un serviciu de streaming online

Serialul "Seinfeld" ar putea fi redifuzat integral pe un serviciu de streaming online (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei The Wall Street Journal, şi alte platforme online, precum Hulu, Amazon şi Yahoo, s-au arătat interesate de acest proiect. Platforma Netflix nu participă la negocieri.

Producătorii serialului de comedie "Seinfeld", supranumit "serialul despre nimic", ar putea obţine în urma acestei tranzacţii câteva sute de milioane de dolari.

"Seinfeld" ar putea genera venituri de 500.000 de dolari pe episod. Aceeaşi sumă a fost plătită de Netflix recent, pentru dreptul de a difuza online serialul "Prietenii tăi/ Friends".

Specialiştii din mass-media se aşteaptă ca această tranzacţie să fie încheiată în următoarele săptămâni.

Deşi noul contract pare să fie unul foarte profitabil, el va reprezenta însă doar o mică parte din încasările uriaşe pe care serialul "Seinfeld" le-a generat după încheierea difuzării sale. Potrivit presei americane, "Seinfeld" a generat încasări de peste 3 miliarde de dolari din drepturile de redifuzare la televiziune, după difuzarea ultimului episod al serialului, în 1998.

Serialul "Seinfeld", difuzat în anii '90, a avut nouă sezoane, a fost vizionat de peste 30 de milioane de telespectatori şi i-a adus actorului american Jerry Seinfeld un salariu de 14 milioane de dolari pe episod. Serialul este la mare căutare şi în zilele noastre, producătorii show-ului luând, de curând, decizia de a lansa catalogul complet "Seinfeld" şi în format DVD, pentru telespectatorii mai tineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici