Românii au talent: Cum a învăţat să cânte Narcis Iustin Ianău, băiatul care a uimit o ţară întreagă

Dotat cu voce curată, de soprană, care până mai ieri i-a adus doar ironii, Narcis, un adolescent din Bacău, a devenit peste noapte vedetă. "Lumea îl caută, lumea îl sună", spune tatăl lui Narcis, Eduard Ianău, mirat de schimbarea pe care emisiunea tv a produs-o în tihna familiei lui. În trei zile, băiatul lui a devenit subiect de presă, iar românii au aflat ce înseamnă "contratenor".

183 afișări
Imaginea articolului Românii au talent: Cum a învăţat să cânte Narcis Iustin Ianău, băiatul care a uimit o ţară întreagă

Românii au talent: Cum a învăţat să cânte Narcis Iustin Ianău, băiatul care a uimit o ţară întreagă

Deşi la "Românii au talent" a impresionat pe toată lumea cu vocea de soprană, adolescentul, care joi va împlini 16 ani, poate cânta şi cu voce de altistă, mezzosoprană, tenor şi bariton. "Pot cânta toate vocile, în afară de bas", explică pentru gândul Narcis, care studiază zilnic, acasă, între două şi trei ore. Nu are bani de profesor aşa că învaţă singur cântând în sufragerie.

Citeşte mai multe despre Narcis Iustin Ianău pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici